"Başbakanın talimatıyla kupayı sahada alacağız"

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, olayların bir türlü yatışmaması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aradığını ve başbakanın talimatıyla kupayı sahada alacaklarını söyledi.

NTV Spor 12.05.2012 - 23:32
"Başbakanın talimatıyla kupayı sahada alacağız"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da kulüp yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, kupayı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sahada almak için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradığını belirterek, "Başbakanımızın talimatıyla hak ettiğimiz kupamızı sahada alacağız" dedi.

Albayrak, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, şampiyonluk kupasını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki soyunma odası yerine sahada almayı istediklerini, bu nedenle de son çare olarak Başbakan Erdoğan'ı aradığını söyledi.

Görüşmenin ardından Başbakan Erdoğan'ın talepleri doğrultusunda talimat verdiğini kaydeden Albayrak, "Sağ olsun Başbakanım. Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. İstanbul Valimizi aradı. Gerekli güvenlik tedbirleri alınacak. Başbakanımızın talimatıyla hak ettiğimiz kupamızı bu sahada alacağız" diye konuştu.

Albayrak, iki takım arasında daha çok derbi maçlar oynanacağını kaydederek, "Birimizden birisi üzülecekti. Bu nedenle herkes sakin olsun" dedi.

Fenerbahçeli yönetim kurulu üyelerinin kendilerini çok iyi şekilde karşıladığını, teknik direktör Aykut Kocaman'ın maçın ardından Fatih Terim'i tebrik ettiğini de belirten Albayrak, "Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Yoksa bunun taraftarlarımıza, duayenlerimize hesabını veremeyiz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...