Antep zirvede bitirdi

Spor Toto Kupası B Grubu maçında Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda konuk ettiği Kayserispor'u 3-2 mağlup etti ve grubunu lider olarak tamamladı.

NTV Spor 13.05.2012 - 16:56
Antep zirvede bitirdi

Maça iyi başlayan konuk takım Kayserispor, genç oyuncu Okay Yokuşlu'nun 10'uncu dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti.

İlk yarının kalan bölümlerinde ise Gaziantepspor'un beraberlik çabaları vardı. Bu baskı da mücadelenin 40. dakikasında sonuç verdi. Ev sahibinde sahneye çıkan Cenk Tosun, 1-1'lik beraberliği sağladı. Bu gol, aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıya da baskısı bir oyunla başlayan Gaziantepspor, 51'de skoru 2-1 yaptı. Kamerunlu oyuncu Gilles Binya, takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Maçın son bölümlerinde ise iki takım da orta sahada çok fazla top kaybı yaşadı. Buna rağmen yakaladığı fırsatlarda, daha etkili olan Gaziantepspor, 71'inci dakikada Marek Sapara'nın golüyle skoru 3-1 yaptı.

Ancak Kayserispor, bu golün ardından oyunu bırakmadı ve 73'te farkı tekrar 1'e indirdi. Senegalli Mbaye, takımı adına skoru 3-2'ye getirdi.

Konuk takım Kayserispor, maçın kalan dakikalarındaki tüm baskısına rağmen beraberliği yakalayamadı ve karşılaşma, ev sahibi Gaziantepspor'un 3-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bu sonucun ardından Spor Toto Kupası B Grubu'nda 12 puana yükselen Gaziantepspor, grubu lider olarak tamamladı. Kayserispor ise 6 puanla son sırada kaldı.

GAZİANTEPSPOR: 3 - KAYSERİSPOR: 2
Stat:
Kamil Ocak
Hakemler: Özgüç Türkalp , Muharrem Yılmaz , Serkan Olguncan
Gaziantepspor: Eray , Çetin  (Dk. 38 Taşkın ), Kerim  (Dk. 58 Tufan ), Bekir , Cenk  (Dk. 90 1 İbrahim ?), Dany , Şenol , Serdar , Sapara , Binya , Popov
Kayserispor: Deniz , İlhan , Zurab , Abdullah , Mbaye , Umut , Bıbeswar , Ömer , Kamil , Okay , Pekarık
Goller: Dk. 11 Okay, Dk. 73 Mbaye (Kayserispor), Dk. 40 Cenk, Dk. 52 Binya, Dk. 71 Sapara (Gaziantepspor)
Sarı kart: Dk.65 Binya (Gaziantepspor)

Sayfa Yükleniyor...