ARENA'DA BÜYÜK ŞÖLEN!

Şampiyonu Galatasaray, zaferini taraftarlarıyla birlikte kutladı! Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda aldığı kupanın sevincini gece geç saatlerde Florya'da kısa bir süre taraftarıyla kutlayan sarı kırmızılılar asıl kutlamayı Arena'da yaptı!

NTV Spor 13.05.2012 - 19:34
ARENA'DA BÜYÜK ŞÖLEN!

İLGİLİ VİDEOLAR
YOK BÖYLE BİR KUPA TÖRENİ!
FLORYA'DA MUHTEŞEM BULUŞMA
TARİHİ DERBİNİN HİKAYESİ
GALATASARAYLILAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ!
KADIKÖY'DE POLİS VE TARAFTAR ÇATIŞTI!
BENZİNCİDE POLİS OTOSU YAKTILAR!
ÜNAL AYSAL: "BİZİ KİMSEYLE KIYASLAMAYIN"
DİLMEN: "G.SARAY'I CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM"
MAÇ BİTTİ ORTALIK KARIŞTI!
GALATASARAY'A MEŞALELİ UĞURLAMA!


İLGİLİ HABERLER
ASIL KUTLAMA TT ARENA'DA!
TERİM: "GURUR DUYULACAK BİR TAKIM"
KOCAMAN: "BU YARA BİR8AZ DAHA AĞIR"
"FENERBAHÇE İÇİN ÜZÜLÜYORUM"
AYHAN AKMAN VEDA ETTİ
EBOUE: "SAVAŞTIK VE KAZANDIK"
NECATİ: "HAK ETTİK"
SABRİ: "ŞAMPİYONLUK HAKKIMIZDI"
F.BAHÇE ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİ AMA...
ŞAMPİYONLUĞU EZELİ RAKİBİNE KAPTIRDI
AYSAL İLK YILINDA ŞAMPİYON OLDU!
GALATASARAY.ORG: İKİ KERE ŞAMPİYON
TERİM YİNE TARİHE GEÇTİ!



TT Arena tıklım tıklım doluydu...
Futbolcular, teknik heyet, yönetim oradaydı...
Galatasaraylı sanatçılar, ses ve ışık gösterileri oradaydı...
Ve şampiyonluk kupası oradaydı...

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu şampiyonu olan Galatasaray, zaferini taraftarlarıyla birlikte kutladı!

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda aldığı kupanın sevincini gece geç saatlerde Florya'da kısa bir süre taraftarıyla kutlayan sarı kırmızılılar asıl kutlamayı TT Arena'da yaptı!

Teker teker saha ortasında kurulan alana çağrılan sarı kırmızılı futbolcular, tribünlerden büyük alkış aldı. Daha sonra da Başkan ünal Aysal, şampiyonluk kupasını takım kaptanlarına verdi. Sarı kırmızılı futbolcuların elinde yükselen şampiyonluk kupası, Arena'daki coşkuya tavan yaptırdı.

Bu arada Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları sırasında sarı-kırmızılı futbolcular, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

SELÇUK: ORADA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK...
Selçuk İnan, kariyerindeki ilk şampiyonluğu yaşadığını belirterek, ''İlk ve en güzelini yaşadım. Fenerbahçe stadında şampiyonluk yaşamak ayrı bir başarı. Orada şampiyonluk yaşamak bizim için ayrı bir mutluluktu. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum'' diye konuştu. Selçuk, sezon boyunca desteklerini esirgemeyen sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederek, ''Onlara canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Bizi sezon boyunca desteklediler. Bu şampiyonluk onlara armağan olsun, bunu sonuna kadar hak ettiler'' ifadelerini kullandı.

SABRİ: KİMSEYİ RENCİDE ETMEDİK
Sabri Sarıoğlu, şampiyonluğu hak ettiklerini dile getirerek, ''Kimseyi kıracak ve rencide edecek şekilde değil, içimizden geldiği gibi sevincimizi paylaşıyoruz. Ligden düşenlere geçmiş olsun diliyorum. Öbür takımlarda iyi mücadele etti. Fenerbahçe'yi ligi sonuna kadar götürdüğü için tebrik ediyorum ama şampiyonluğun hakkımız olduğunu düşünüyorum'' dedi.

HAKAN: BİR DAHA PLAY-OFF OYNANMAZ
Hakan Balta, ''Fenerbahçe maçında gol atmak bu kez nasip olmadı ama önemli olan kupayı almaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz'' derken, Necati Ateş de çocuklarına anlatabilecekleri bir sezon geçirdiklerini belirterek, bir daha play-off'un oynanacağını düşünmediğini söyledi.

AYHAN: BIRAKMA KARARINI ÖNCEDEN ALMIŞTIM
Ayhan Akman, futbola veda kararını sezon başında aldığını belirterek, ''Paylaştığım arkadaşlarım benim için de mücadele edeceklerini söylediler. Şampiyonluk büyük Galatasaray camiasına hayırlı olsun'' diye konuştu.

UFUK: BU ŞAMPİYONLUK ÇOK FARKLI
Kaleci Ufuk Ceylan şampiyonluğa takımın ve camianın inandığını kaydederek, ''Mutlu sonla bitti. Emeği geçen herkese teşekkürler'' derken, diğer kaleci Aykut, ''Bu yaşadığım şampiyonluk, diğer şampiyonluklardan çok farklı gerçekleşti. Hak ettiğimiz şampiyonluğu play-off'la elimizden almaya çalıştılar ancak sonunda kupayı Kadıköy'de kaldırdık. İnanılmaz bir duyguydu'' dedi.

YEKTA: BENİM FUTBOLA BAŞLAMA AMACIM G.SARAY'DA OYNAMAKTI
Genç oyuncu Yekta Kurtuluş, ''Çok mutluyuz. Benim futbola başlama amacım Galatasaray'da oynamaktı. Çocukluk hayalimdi. Gerçekleştiği için çok mutluyum. İnşallah daha iyisi olacak'' diye konuştu.

GÖKHAN: SARACOĞLU'NDA KUPA KALDIRMAK...
Gökhan Zan, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kupa kaldırmanın herkese nasip olmayacağını kaydederek, ''Işıklar kapatıldı ama 25 milyon Galatasaray taraftarının ruhu orayı aydınlattı. Galatasaray taraftarlarının tüm karanlığı aydınlatacak gücü var'' ifadelerini kullandı.

KAPILAR ERKEN AÇILDI, TRAFİK FELÇ OLDU
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 19.30'da başlayan kutlama organizasyonu için stat kapılarının saat 18.00'den itibaren açılmaya başlanacağı duyurulmasına rağmen yoğun ilgi nedeniyle taraftarların içeri alınmasına erken saatlerde başlandı. Taraftarların stada girişi sırasında izdiham yaşanırken, stat girişindeki bazı kapıların hasar gördüğü bildirildi.
 
Bu arada binlerce sarı kırmızılı taraftar, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya akın ederken, kutlamalar nedeniyle trafikte de yoğunluk meydana geldi. TEM otoyolundaki yoğunluk, stadın önünden başlayarak Ümraniye'ye kadar uzadı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerindeki trafik ise adeta durma noktasına geldi.

Sayfa Yükleniyor...