Salih Uçan Fenerbahçe'de

Fenerbahçe transfer çalışmalarına yerli oyuncu harekatıyla başladı. Sarı-lacivertli kulüp Bucaspor'un 18 yaşındaki genç yeteneği Salih Uçan'ı renklerine bağladı.

NTV Spor 24.05.2012 - 18:47
Salih Uçan Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'un genç futbolcusunu Salih Uçan'ı  kadrosuna kattı.

Bucaspor'un altyapısından yetişen 18 yaşındaki Salih Uçan, geride bıraktığımız sezon takımını adına 25 maçta forma giydi. 16 maçta ilk 11'de başlayan genç yıldız adayı, 1'de gol kaydetti.

Fenerbahçe iki oyuncu için daha girişimlerini sürdürüyor. Kayserispor'un genç sol beki Hasan Ali Kaldırım ve kulübüyle el sıkışan yönetciler, Gençlerbirliği'nden Soner Aydoğdu'nun transferinde de sona yaklaştı. 21 yaşındaki orta saha oyuncusunun A Milli Takım'ın yurt dışı kampının sona ermesinin ardından Hasan Ali Kaldırım'la birlikte sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

CUMHUR KAYNAR: FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIK
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Cumhur Kaynar, genç oyuncuları Salih Uçan'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını bildirdi.

Kaynar, Salih Uçan'ın transferi konusunda birkaç kulüple görüştüklerini belirterek, ''Yapılan görüşmelerin ardından Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık'' dedi.

Fenerbahçe'nin transferi konusunda Bucaspor'la görüşmeye başladığını İMKB'ye bildirdiği 18 yaşındaki Salih Uçan, futbola Marmaris Belediyespor'da başladıktan sonra Bucaspor'da profesyonel oldu.

UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur müsabakaları için 19 Yaş Altı Milli Takımı ile kampta bulunan Salih Uçan, bu sezon Bank Asya 1. Lig'de 24 maçta 1 gol attı.

Fenerbahçe'nin Salih Uçan'ın bonservisi için 1 milyon 550 bin euro ve genç oyuncu Okan Alkan'ı Bucaspor'a vereceği öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...