"Beni tahrik etti" (Video)

Volkan Demirel, milli takım kampında foto muhabiri Vedat Danacı ile yaşadığı olayı anlattı. Tatsız bir olay yaşandığını kaydeden tecrübeli file bekçisi, kendisine saygısızlık yapılmadığı sürece kimseye saygısızlık yapmayacağını dile getirdi.

NTV Spor 28.05.2012 - 09:40
"Beni tahrik etti" (Video)

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Habertürk Foto Muhabiri Vedat Danacı ile milli takımın Avusturya kampında yaşadığı tartışmayla ilgili ilk açıklamalarını Twitter hesabından yaptı.

Volkan sözlerine, ''Bugüne kadar düzgün işini yapan kimseye saygısızlık yapmadım. Ancak ben de aynı saygıyı karşı taraftan bekliyorum'' ifadeleriyle başladı.
 
"TATSIZ BİR OLAY YAŞANDI"
Tatsız bir olay yaşandığını belirten Volkan Demirel, ''Gazeteci bir arkadaş izin günümüzde fotoğraf çekiyordu. Takım arkadaşlarım söylemesi ile ben de arkadaştan beni çekebileceğini onların istemediğini söyledim. Dilediği gibi başta çekebileceğini sonra rahatça hareket edebilmemiz için çekmemesini rica ettim. Gazeteci arkadaş diğer gazetecilere haber verdi ve kalabalık oldular. Daha sonra "çekmek nasıl olur gör" der gibi tahrik etti kendisi'' sözleriyle olayı anlattı.

Tecrübeli file bekçisi sözlerini, ''Dileyen istediği gibi algılayıp yorumlayabilir. Olay tamamen böyle yaşanmıştır. Bana birisi saygısızlık yapmadığı sürece ben kimseye saygısızlık yapmam.'' şeklinde tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...