"Ölüm riski var"

"Futbolda şike" iddiaları üzerine devam eden davaya, 3 gündür sağlık sorunları nedeniyle katılamayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili mahkemeye bilgi verildi. Yıldırım'ın doktoru Serdar Erkan, "Aziz Yıldırım'ın ölüm riski var" dedi.

NTV Spor 01.06.2012 - 10:48
"Ölüm riski var"

"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılan davada Aziz Yıldırım'ın doktoru Serdar Erkan, mahkeme bilgi verdi. Duruşmada dinlenen Erkan, Aziz Yıldırım'ın sağlık durumunun ciddi olduğunu belirterek "Aziz Yıldırım'ın cezaevinde, pazartesiden cumaya kadar yüzde 20 ölüm riski bulunmaktadır" dedi.
 
Üroloji uzmanı olduğunu belirten doktor Erkan, "Pankreas intihabı nedeniyle hastaneye yattı. Pankreas değerleri yüksek şu an. İç kulaktan ya da beyinden kaynaklanan denge sorunu var" dedi.

YILDIRIM'IN DOKTORU: ÖLÜM RİSKİ VAR
Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede, "Cezaevinde yaşamını devam ettirebilir mi Aziz Yıldırım? Ölüm riski ne kadar?" diye sorması üzerine doktor Erkan, "Pankreas intihabı değerleri yüksek olan kişi hastanede olmalı. Bu ölümcül bir hastalık zaten. Hastane dışında kalmaması gerekir. Ölüm riski altındadır. Aziz Yıldırım'ın cezaevinde, pazartesiden cumaya kadar yüzde 20 ölüm riski bulunmaktadır" diye cevap verdi.

Sayfa Yükleniyor...