Fenerbahçe, Salih'i borsaya bildirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Bucaspor'un genç futbolcusu Salih Uçan ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.

NTV Spor 06.06.2012 - 18:26
Fenerbahçe, Salih'i borsaya bildirdi

Fenerbahçe, Bucasporlu Salih Uçan'ın transferi konusunda kulübü ve futbolcuyla anlaşmaya varıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Salih Uçan'ın transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Bucaspor'a ödenecek bonservis tutarı 1.550.000 avrodur. Oyuncu ile imzalanacak sözleşme 5 sezon süreli (2016-2017 sezon sonuna kadar) olup yıllık azami garanti ücreti 500 bin TL'dir'' denildi.

SALİH UÇAN'LA SÖZLEŞME İMZALANDI
Fenerbahçe Kulübü, anlaştığını açıkladığı Bucaspor'lu futbolcu Salih Uçan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, Bucaspor'da forma giyen Salih Uçan'ı renklerine bağladı. Futbola Marmaris Belediyespor'da başlayan ve 2004 yılında Bucaspor'a transfer olan genç futbolcu ile 2016-17 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandı. Mevkisi orta saha olan 1994 doğumlu futbolcuya, Fenerbahçemize hoş geldin diyor; sarı-lacivert renkler altında başarılar diliyoruz'' denildi.

Sayfa Yükleniyor...