"Üst seviyeye geçmenin vakti geldi"

Transfer gündeminin bir numaralı isimlerinden Kayserisporlu Nordin Amrabat, NTV Spor'a konuştu. Spor Gecesi'ne telefonla bağlanan Faslı oyuncu, Galatasaray'da oynamak istediğini yinelerken, "Bir üst seviyeye geçmenin vaktinin geldiği düşünüyorum" dedi.

NTV Spor 20.06.2012 - 23:50
"Üst seviyeye geçmenin vakti geldi"

Kayserispor forması giyen ve her fırsatta Galatasaray'a gelmek istediğini söyleyen Nordin Amrabat, Spor Gecesi'nde Emek Ege ile Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı.

Hakkında medyada çok şey yazıldığını belirterek sözlerine başlayan Nordin Amrabat, "Recep Mamur ve Süleyman Hurma beni Türkiye'ye getiren ve burada futbol oynamamı sağlayan insanlar. Onlar benim için her şeyi yaptılar ve onları hiç unutmayacağım. Ocak ayında bazı hatalarım oldu. Hatalarım için onlardan, arkadaşlarımdan ve camiadan özür diledim. Teknik ekip ve Hurma ile ilgili bir problemim yok" diye konuştu.

"GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTERİM"
Profesyonel bir futbolcu olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini yineleyen Amrabat, "Kayserispor ile Galatasaray arasında görüşmeler var ve ben bu görüşmelerin içerisinde hiçbir zaman taraf olmadım. İki takım kendi arasında bir anlaşma yolu bulacaktır diye tahmin ediyorum. Hurma'ya her zaman büyük takımlarda oynamak ve kupalar kazanmak istediğini söyledim. Galatasaray, Türkiye'nin şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bütün genç oyuncular gibi ben de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

"ÜST SEVİYE TAKIMLARDA OYNAMAK İSTİYORUM"
Transferi konusunda Galatasaray'dan kimseyle görüşmediğini belirten Faslı futbolcu, "Genel Menajerimiz Süleyman Hurma, eğer büyük bir kulübün benim için bir teklifi olursa kolaylık sağlayacaklarını söylemişti. Hurma çok değerli bir yönetici, burada isim yapmamı sağladılar. Türkiye'de herkes büyük kulüpte oynamak ister, bu istek benim için normal. Ben Kayserispor hakkında hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim, özellikle başkanım, teknik direktörüm ve Hurma hakkında... Her zaman söyledim, üst seviye takımlarda oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Faslı futbolcu, "Gelecek ile ilgili bir şey söylemem mümkün değil. Kayserispor'da oynamam çok zor, avukatım ile Süleyman Hurma görüşüyor. Benim için bir üst seviyeye geçmenin vaktinin geldiği düşünüyorum. Hurma'nın beni bırakacağını umut ediyorum" diye konuştu.

Duygusal anlar yaşadığını ifade eden 25 yaşındaki futbolcu, "Hiçbir zaman kulübümle ilgili kötü bir şey söylemedim ve söylemeyeceğim. Kontratımda ilgili tüm detayları avukatım biliyor. Süleyman Hurma profesyonel biri, benim için de bir çözüm bulacaklardır" dedi.

Amrabat, "Umarım Galatasaray, Kayserispor'u memnun edebilecek bir teklif götürebilir" diyerek sözlerine nokta koydu.

Sayfa Yükleniyor...