Olcay Şahan imzaladı

Beşiktaş, yeni transferi Olcay Şahan ile yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı kulüp Olcay'a yıllık 1 milyon euro ödeyecek.

NTV Spor 29.06.2012 - 15:14
Olcay Şahan imzaladı

Beşiktaş, Almanya'nın Kaiserslautern takımından transfer ettiği Olcay Şahan ile 4 yıllık anlaşmanın sağlandığını ve yeni transfere yıllık 1 milyon euro verileceğini açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Futbolcu Olcay Şahan'la 4 yıllığına anlaşılmıştır. Futbolcunun kendisine yıllık 1.000.000 euro garanti ücret ödenecektir'' denildi.

Siyah-beyazlı ekip, Olcay Şahan'ın eski kulübü Kaiserslautern Kulübü'ne 800 bin euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve futbolcunun başka bir kulübe satılması halinde Alman ekibine yüzde 10 pay verileceğini daha önce açıklamıştı.

OLCAY KONTROLDEN GEÇTİ

BEŞİKTAŞ, OLCAY'I BORSAYA BİLDİRDİ
Beşiktaş, Olcay Şahan'ın transferi için kulübü Kaiserslautern ile anlaştığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı ekip, Olcay için 800 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

25 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon ligde 27 kez giydiği Kaiserslautern formasıyla, 1 gol ve 2 asistle oynamıştı. Ancak Kaiserslautern takımı, Bundesliga'yı son sırada tamamlayarak, küme düşmüştü.

Ayrıca Türkiye ve Almanya milli takımlarını seçebilme şansı bulunan futbolcu, tercihini Türkiye'den yana kullanmış ve 1 kez A2 Milli Futbol Takımı formasını giymişti.

Sayfa Yükleniyor...