Manchester City'de Real Madrid maçı sonrası transfer kararı

Manchester City'nin gündemi Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenilmesi sonrası transfere döndü. Çeyrek final eşleşmesi ikinci maçında hücumda yaratıcılıkta eksik kalan takımın hücum bölgesine Bayern Münih'in potansiyelli yıldızı Jamal Musiala'yı transfer etmek istediği yazıldı.

Yuşa Şahin - NTV Spor 18.04.2024 - 16:22
Manchester City'de Real Madrid maçı sonrası transfer kararı

son şampiyon ünvanıyla mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Real Madrid'e elendi. İlk maçta İspanya'da 3-3 beraberlik alan İngiliz takımı, evinde ise hayal kırıklığına uğradı. 

Manchester City rakip ceza sahasında maç boyunca 88 kez topla buluşmasına ve rakibine bu imkanı sadece 12 kez tanımasına rağmen kapalı Real Madrid savunmasını açamadı. İlk maçın aksine üreticilikte sorun yaşayan Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda sonrası transfer kararı aldığı iddia edildi. 

PEP GUARDIOLA'NIN HEDEFİ JAMAL MUSIALA

Hücum oyuncularının bolluğuna rağmen yaşanan sorun sonrası Manchester City'nin yaratıcı bir hücumcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi. 

İngiliz basınında yer alan bilgiye göre, bu hedef aslında Chelsea altyapısından çıkan ancak Almanya Milli Takımı'nı tercih eden oldu. forması giyen yıldız adayı isim 110 milyon Euro piyasa değeriyle dikkat çekiyor. 

Bayern Münih'in City'nin talebi olması durumunda transfer için çok yüksek bir bedel talep edebileceği yazıldı. Chelsea'nin de Musiala'nın durumunu takip ettiği belirtildi. 

MANCHESTER CITY'NİN LİSTESİNDE İKİ İSİM DAHA VAR

Musiala'nın yanısıra Manchester City'nin Eberechi Eze ve Lucas Paqueta'yı da listesine aldığı belirtildi. Musiala'da mutlu sona ulaşılamazsa bu iki isim de transfer için potansiyeller arasında yer alıyor. 

Paqueta'nın bahis kurallarını çiğnediği düşüncesiyle gerçekleştirilen soruşturma nedeniyle, Manchester City'nin bu hamleyi soruşturma sona erdikten sonra yapması bekleniyor. Eberechi Eze'nin Crystal Palace'tan takım arkadaşı Michael Olise de Manchester City için her an ciddi bir hedefe dönüşebilir. 

Sayfa Yükleniyor...