İkisine de 1 yıl 3 ay hapis!

Futbolda Şike Davası, Beşiktaş adına kötü sonuçlandı! Siyah beyazlılarde hem eski Asbaşkan Serdal Adalı hem de eski Teknik Direktör Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezalar, Yargıtay onarsa geçerli olacak.

NTV Spor 02.07.2012 - 09:12
İkisine de 1 yıl 3 ay hapis!

KİM NE CEZA ALDI? KİM BERAAT ETTİ?

İŞTE BERAAT EDEN İSİMLER

ŞİMDİ NE OLACAK?

ÖNCE TAHLİYE... SONRA 6 YIL 3 AY CEZA!

YILDIRIM'A COŞKULU KARŞILAMA

TRABZONSPOR'A BERAAT!

FENERBAHÇE'YE CEZA YAĞDI

MECNUN OTYAKMAZ'A 1 YIL 6 AY

MEHMET YILDIZ'A 1 YIL 3 AY HAPİS!

VEDERSON'A 5 AY HAPİS

KORCAN ÇELİKAY'A 1 YIL 3 AY HAPİS

İBRAHİM AKIN'NA 1 YIL 6 AY HAPİS

ÜMİT KARAN'A 7,5 AY

BÜLENT UYGUN'A 11 AY!

ŞEKİP MOSTUROĞLU'NA 1 YIL 10 AY HAPİS

Geçen sezon Beşiktaş ile İBB arasında oynanan Türkiye Kupası finalinde şike yapmakla suçlanan eski Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı ile eski Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'ya 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Bir süre Adalı ve Havutçu ile birlikte hapis de yatan Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş ise beraat etti.
 
SERDAL ADALI'YA "ŞİKE" CEZASI
Beşiktaşlı eski Yönetici Serdal Adalı, 11 Mayıs 2011'de oynanan Beşiktaş–İBB Türkiye Kupası finalinde şike yapmak suçundan 1 yıl 3 ay hapis ve 250 bin TL adli para cezası ile cezalandırıldı. Kulüp ve federasyonlarda görev almasına yasak getirilen Adalı'ya stada giriş yasağı da verildi. Ancak bu yasaklar davanın Yargıtay tarafından onaylanması halinde geçerli olacak.

HAVUTÇU DA CEZA ALDI
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da şike yapmaktan ceza aldı. Havutçu'nun Türkiye Kupası'nda 11 Mayıs 2011'de oynanan Beşiktaş–İBB maçında şike yapmak suçundan 1 yıl 3 ay hapis ve 100 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.
 
Kulüp ve federasyonlarda görev almasına yasak getirilen Havutçu'ya stada giriş yasağı da verildi. Ancak hem hapis cezası hem de bu yasaklar davanın Yargıtay tarafından onanması halinde uygulanmaya başlanacak.

Sayfa Yükleniyor...