İkisi de haber bekliyor!

Galatasaray’da Felipe Melo krizi sürüyor... Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Melo’ya son tekliflerini sunduklarını ve haber beklediklerini belirtirken, oyuncunun menajeri de transfer sürecini NTV Spor'a değerlendirdi.

NTV Spor 25.07.2012 - 17:44
İkisi de haber bekliyor!

Galatasaray'da Felipe Melo krizi sürüyor. Brezilyalı oyuncunun menajeri Jose Rodriguez Baster, Sarı Kırmızılı kulüple yapılan görüşmeleri NTV Spor'a anlattı. Galatasaray için Melo defterinin kapanmadığını ifade eden Baster, sarı kırmızılı yönetimi bu süreci iyi yönetememekle suçladı.

Galatasaray'da  yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferi caimada moralleri bozdu. Sarı-Kırmızılı kulüp henüz bu konuda resmi bir açıklamada bulunmazken, Melo'nun menajerlik şirketinin sahibi Jose Rodriguez Baster süreci NTV Spor'a anlattı. 

Baster, "Sezon sona erdiğinde Galatasaray Melo'yu satın almak istediğini, ancak ücretinde indirim talep ettiğini bize iletti. Biz de oturduk, çalıştık ve onlara bir öneri sunduk. Bu öneri  3 hafta önce kabul  gördü ancak ardından kulüp Juventus ile anlaşamayıp bizden ikinci bir fedakarlık isteyince bunu kabul etmedik ve etmeyeceğizi de bildirdik" diye konuştu.

Galatasaray yönetiminin, süreci, krize dönüştürdüğünü savunan baster, "Sürecin uzamasının yapılan açıklamalarda olduğu gibi, ne benimle, ne de şirketimizle ilgisi yok. Bizim komisyon talep ettiğimiz için transferin sonlanamadığı haberleri yalandan öteye gitmez. Galatasaray bu süreci daha iyi yönetse belki de şimdi Melo takımla  antreman yapıyordu. Fatih Terim'in Melo'yu ne kadar istediğini biliyorum ama belkide kulübün iç sorunları var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın için Melo defterinin tamamen kapanmadığını vurgulayan Melo'nun menajeri, ancak 3 hafta önce el sıkıştıkları sözleşmede de geri adım atmayacaklarını söyledi.

Galatasaray taraftarının mutlaka takımda görmek istediği oyuncuların başında gelen Melo'yu, gündemde tutmaya devam eden Sarı-Kırmızılı yönetim alternatif isimlerle de bağlarını koparmıyor. Mbia ve Gargano ile birlikte maliyeti diğer iki futbolcuya  göre daha  yüksek olan  Lassana Diarra, Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde yer alıyor.

DÜRÜST: 5 SENELİK KONTRAT TEKLİF ETTİK, HABER BEKLİYORUZ
Öte yandan Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Televizyonu'na transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Felipe Melo olayına değinen Dürüst, Brezilyalı futbolcuya son tekliflerini sunduklarını ve haber beklediklerini söyledi. Melo'nun menajerinin açıklamalarının aksine fedakarlık yaparak yüksek bir teklif sunduklarının altını çizen Dürüst, "Geçen sene Melo transferine bir takım riskleri olmasına rağmen çok sıcak baktık. Bir opsiyonumuz vardı, o opsiyon süresi geçtikten sonra tekrar Melo'yla oturduk ve konuştuk, kulübü ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Melo'ya 5 senelik bir kontrat teklif ediyoruz, bize göre hak ettiği bir teklifte bulunduk. Ancak karar onundur, artık ondan haber bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Transferlerde Galatasaray'ın çıkarlarını korumak zorunda olduklarını vurgulayan sarı-kırmızılı yönetici, yeni transferlerle ilgili görüşlerini de açıkladı.

“Dany için gelecek vadediyor" yorumunu yapan Dürüst, "Burak olayı birazcık sancılı geçmiş olsa da herkes bundan memnun. Milli oyuncumuzdur. Tercihini de bu şekilde kullanmıştır. O bölgede şimdi güzel bir rekabet var" diye konuştu.

Galatasaray İkinci Başkanı, bu sezonki hedeflerinin ise Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak ve Türkiye Ligi'nde şampiyonluk olduğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...