Riera ve Baros'a yol gözüktü!

Galatasaray'da tüm gözler Melo'nun üstünde. Brezilyalı oyuncunun durumunun netlik kazanmasının ardından eksik bölgeler için arayışlar hızlandırılacak. Sarı-Kırmızılılar'ın hedefi Riera Ve Baros'u takasta kullanmak.

NTV Spor 31.07.2012 - 21:58
Riera ve Baros'a yol gözüktü!

Umut Bulut, Hamit Altıntop, Dany, Amrabat ve Burak Yılmaz gibi flaş transferlere imza atan Galatasaray, Felipe Melo belirsizliğiyle sessizliğe büründü.

Sarı-Kırmızılılar, bir yandan Melo'nun durumunun netlik kazanmasını beklerken diğer taraftan eksik bölgelerini takviye etmeye çalışıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in gelecek sezon için takımda düşünmediği bazı isimlerin takasta kullanılması gündemde.

Hem bütçeyi, hem de yabancı kontenjanını dengelemek için Albert Riera ve Milan Baros'u elden çıkarmayı planlayan Galatasaray, iki oyuncuyu takasta kullanmayı hedefliyor. İki futbolcu için şu ana kadar kulübe gelen teklifleri yetersiz bulan yönetim, yıllık toplam maliyetleri neredeyse 6 milyon euro'yu bulan Baros ve Riera'yı gerçekleştireceği transferlerde kullanacak.

Savunmanın solunu bir önceki sezon tek başına sırtlayan Hakan Balta'ya alternatif arayan Sarı-Kırmızılılar'ın göze Brezilya'da. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in önerdiği Carlos Andrade Souza için kulübü ile temasa geçen Galatasaray yönetimi, 25 yaşındaki oyuncuyu satmak istemeyen Fluminense'yi ikna etmeye çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferdeki en önemli kozu Terim'in yardımcısı Taffarel.

Sayfa Yükleniyor...