Olcan Adın'ı koydu!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor Avni Aker'de sezona iyi başlayan Kasımpaşayı konuk etti. Bordo-mavililer, Olcan Adın'ın attığı güzel gol ile Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti.

NTV Spor 05.10.2012 - 21:50
Olcan Adın'ı koydu!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor Avni Aker'de sezona iyi başlayan Kasımpaşayı konuk etti. Bordo-mavililer, Olcan Adın'ın attığı güzel gol ile Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti ve puanını 12'ye yükseltti.

Trabzonspor'da Şenol Güneş karşılaşmaya; Onur, Sol Bamba, Mustafa, Emerson, Zokora, Yasin, Sapara, Alanzinho, Zeki Yavru, Olcan ve Halil Altıntop ilk 11'i ile başladı.

Konuk ekip Kasımpaşa ise; Isaksson, Abdurrahman Dereli, Yalçın, Elyasa, Sancak Kaplan, Ernst, Özer Hurmacı, Kerem Şeras, Kalu Uche, Djalma ve Adem büyük dizilişiyle sahadaki yerini aldı.

Hüseyin Göçek'in ilk düdüğü ile ev sahibi ekip maça adeta 'fırtına' gibi girdi. Kasımpaşa yarı saha ortasında Djalma sert bir hareketle Alanzinho'yu yerde kaldı. Faul sonrasında serbest vuruşu kullanan Olcan Adın, sol ayağıyla yaklaşık 30 metreden sert bir vuruşla güzel bir gole imzasını attı ve 7. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 1 dakika sonra ceza sahası dışından Halil'nin pasıyla buluşan Alanzinho tek topla tekrar ceza sahası içinde Halil'i gördü. Topla buluşan Halil yerden köşeye topu gönderdi ancak kaleci Isaksson çok net pozisyonda 2. gole izin vermedi.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada ilk yarının sonlarına doğru iki takım da önemli pozisyonlar yakaladı. Önce 42. dakaikada Kasımpaşa, Özer Hurmacı sağ taraftan içeri tehlikeli bir orta gönderdi ve arka direkte topa yükselen Kalu Uche kafa vuruşunu yaptı ancak top Mustafa Yumlu'ya çarparak kornere çıktı. Sonra Trabzonspor 45+2'de, sol kanattan Emerson topu içeri ortaladı. Ön direkte Olcanın dokunduğu top arka direğe doğru yöneldi ve arka direkte bulunan Halil, kale ağzı içinde boş pozisyonda topa dokunamayınca ev sahibi 2. golü kaçırıyor.

İki takım da girdiği pozisyonlardan sonuç alamayınca karşılaşmanın ilk 45 dakikası Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda farkı arttırmak için Kasımpaşa kalesine yüklenen Karadeniz temsilcisi, karşılaşmanın tek golünü kaydeden Olcan ile bir kez daha gole yaşlaştı. 63. dakikada ceza saha dışında top Olcan'ın önünde kaldı rakibine bir çalım attıktan sonra kaleye şutunu çekti ancak Isaksson topu zorlukla köşeden çıkardı.

76. dakikada erbest vuruşu kullanan Marek Sapara etkili bir orta yaptı. Penaltı noktasında topa yükselen Mustafa Yumlu vuruşunu yaptı ancak gecenin başarılı ismi Isaksson üstüne gelen topu yumruklarıyla uzaklaştırdı. Böylece ev sahibi ekip bir gol girişiminden daha eli boş döndü.

Maçın geri kalan dakikalarında vasat bir görünüm sergileyen Kasımpaşa gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Konuk ekibin bu durumundan istifade eden Trabzonspor etkili ataklar gerçekleştirdi ancak 2. gol gelmedi.

Trabzonspor iki maç aradan sonra galip gelerek puanını 12'ye çıkardı ve üst sıralara tırmandı. Konuk ekip Kasımpaşa 7. hafta sonunda 3. yenilgisini alarak 12 puanda kaldı.

TRABZONSPOR: 1 - KASIMPAŞA: 0
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Hüseyin Göçek, Cemal Bingül, Ceyhun Sesigüzel
Trabzonspor: Onur, Zeki, Mustafa, Bamba, Emerson, Zokora, Sapara, Yasin, Olcan (Dk. 74 Volkan Şen), Alanzinho (Dk. 58 Barış Özbek), Halil Altıntop (Dk. 86 Janko)
Kasımpaşa: Isaksson, Abdurahman (Dk. 30 İlhan), Yalçın, Elyasa, Sancak (Dk. 77 Viudez), Djalma, Ernst, Kerem, Özer (Dk. 58 Hüseyin Kala), Kalu Uche, Adem Büyük
Gol: Dk. 7 Olcan (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Mustafa, Dk. 87 Janko (Trabzonspor) Dk. 36 Kerem, Dk. 38 Yalçın, Dk. 64 İlhan, Dk. 80 Elyasa (Kasımpaşa)

Sayfa Yükleniyor...