İstanbul BB'de Bülent Korkmaz dönemi (Video)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bülent Korkmaz'a emanet... İstanbul BB, Carvalhal'den boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz'ı getirdi.

NTV Spor 13.11.2012 - 12:42
İstanbul BB'de Bülent Korkmaz dönemi (Video)

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal'ın ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Korkmaz ile resmi sözleşme imzaladı.
        
Langa Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve İBB Spor Kulübü Başkanı Çağatay Kalkancı'nın hazır bulunduğu imza töreninde Korkmaz, kendisini 2 yıllığına lacivert-turunculu ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.
        
Çağatay Kalkancı, bütün Türkiye'nin saygı duyduğu bir teknik adamla yola devam edeceklerini belirterek, ''Bu imzanın takımımıza ve Bülent Korkmaz'a hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeri kendisine olan inancımızı pekiştirdi. Masaya oturup konuştuğumuzda kendisine, inancımızın, güvencimizin tam olduğunu ilettik. Beklentilerimiz çok önemli yönde. Bülent hocanın, takımımızı layık olduğu yerlere getireceğine inanıyoruz. Kendisiyle projelerimiz ve bakış açımız çok paralel. Bülent Korkmaz'la yolumuza uzun seneler devam edeceğimize inanıyoruz'' dedi.
        
KORKMAZ: TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR KULÜPTE ÇALIŞACAĞIM İÇİN MUTLUYUM
Bülent Korkmaz ise İBB Spor'da uzun yıllar görev almak istediğini dile getirerek, ''Saygın, önemli, mütevazi ve Türkiye'ye örnek bir kulüpte çalışmaktan mutluluk duyuyorum'' dedi.
        
İBB Spor'da, şu an (A) Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü olan Abdullah Avcı'nın çok uzun süreler çalıştığını hatırlatan Korkmaz, ''Bizim de düşüncemiz, burada uzun yıllar çalışıp düşündüğümüz hedeflere ulaşabilmek. İnşallah her zaman mutlu olarak yolumuza devam ederiz'' diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...