Ya Ziegler ya Santos!

Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşıyor. NTV Spor Muhabiri Aykut Yıldırım, Fenerbahçe'nin Emre ve Webo'nun ardından Andre Santos veya Reto Ziegler'den birini alacağını belirtti.

NTV Spor 30.01.2013 - 12:01
Ya Ziegler ya Santos!

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor! Emre Belözoğlu ve Webo'yu bitiren sarı lacivertlilerde yeni hedef Andre Santos veya Ziegler'den birini almak...
 
NTV Spor Muhabiri Aykut Yıldırım'ın bildirdiğine göre Fenerbahçe'de yeni hedef, defansın soluna eski sahiplerinden birini geri getirmek.
 
Önce Emre Belözoğlu'nu alan, ardından Webo'nun transferini sonuçlandıran sarı lacivertlilerde Andre Santos-Ziegler ikisilinden birini geri almanın hesaplarını yapılıyor.
 
Fenerbahçe'nin defansın soluna takviye yapacağını belirten NTV Spor Muhabiri Aykut Yıldırım, "Sol kanata bir takviyesi var Fenerbahçe'nin; iki eski oyuncusu Andre Santos ve Reto Ziegler... Ziegler, devre arası kampına gelecekti ama Fenerbahçe kiralık olarak istiyordu. Kulübü Juventus ise bonservisiyle vermek istiyordu. Ayrıca; Ziegler'in Sevilla ile de görüştüğünü belirtmek istiyorum. Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, iki gün önce Andre Santos ile görüştü. Andre'nin de gelme ihtimali var. İki seçenekten biri olacak gibi gözüküyor"
 
Emre Belözoğlu transferine de değinen Aykut Yıldırım, "Galatasaray'ın yaptığı iki transfer, Fenerbahçe'nin transfer stratejisini değiştirdi. Fenerbahçe'nin bir transfer ile ara transfer sezonunu kapatacağını düşünüyorduk. Galatasaray'ın yaptığı iki önemli transfer, takımını iyi düzeyde olmaması stratjiyi değiştirdi. Emre ismi uzun süredir gündemde olan bir şey değildi. Emre'nin Madrid'den ayrılma kararını vermesi, Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman ile görüşmesi ve Kocaman'ın da onay vermesiyle transfer gerçekleşti" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...