"Belhanda başkan nedeniyle olmadı"

Emre Belözüğlu'nun takıma güç katacağını belirten Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Belhanda transferine de açıklık getirdi. Kiğılı, Belhanda transferinin Montpellier Kulübü Başkanı'nın tutumu nedeniyle olmadığını söyledi.

NTV Spor 31.01.2013 - 17:01
"Belhanda başkan nedeniyle olmadı"

FENERBAHÇE BELHANDA'DAN VAZGEÇTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Atletico Madrid'den transfer ettikleri eski futbolcuları Emre Belözüğlu'nun takıma güç katacağını söyledi.

Emre'nin sarı-lacivertli ekibe transferiyle ilgili soruları yanıtlayan Kiğılı, takımı orta sahada ateşleyeceğini belirterek, ''Uzun zamandır hem taraftarımızın böyle bir isteği vardı, hem kendisinin isteği vardı, hem bizim hem de Aykut hocanın isteğiyle bu transferi gerçekleştirdik. Ciddi manada Emre'ye karşı büyük bir hasret oluştuğunu gördük. Emre Fenerbahçe'yi, biz de Emre'yi özledik. Bu transfer hayırlı olsun. Emre hazır durumda, hemen takıma girebilecek durumda. Orta sahada takımı ateşleyecek iyi bir orta saha oyuncusunu kazanmış olduk'' diye konuştu.

"EMRE'NİN AYKUT KOCAMAN İLE HERHANGİ BİR KAVGASI YOK"
Emre'nin geçmişte Aykut Kocaman ile en ufak bir tartışması olmadığını savunan Kiğılı, medyada sık sık gündeme getirilen bu konuyla ''Hadise çok yanlış aksettirildi. Emre'nin Aykut Kocaman ile herhangi bir kavgası yok. Ortada böyle bir olay yok. Sayın Aykut Kocaman tarafından herhangi bir sorun yok. Emre bakımından da bir sorun yok. Futbolcular arasındaki bir tartışma Aykut Kocaman'a mal edildi. Bunu anlatmak istiyoruz ama maalesef anlatamıyoruz. Hala zannediliyor ki Aykut hocayla büyük bir sorunu var. Maç içinde 1-2 takım arkadaşıyla yaşadığı bir sorun vardı. Soyunma odasında tam tersi Aykut Kocaman ile herhangi bir sorunu olmadı. Şimdiye kadar hep yanlış aksettirildi. Sayın teknik direktörümüz Aykut Kocaman bakımından herhangi bir sorun yoktu'' ifadelerini kullandı.

Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe'nin 3 kulvarda yarıştığına dikkati çekerek, ''Emre'nin takıma büyük bir güç katacağı kesin. Hem Avrupa Ligi, hem lig hem de Türkiye Kupası'nda iddialıyız. Çok ciddi manada hem ilk 11 de hem de yedek kadroda kuvvetli oyuncuların olması lazım. Yedek kadronun da her an hazır olması gerekiyor. Kadro zenginliği bakımından bu şarttı. Yönetim kurulu olarak karar verdik. Zaten kendisi de Fenerbahçe'de futbol hayatını noktalamak istiyor. İnşallah Fenerbahçe'de futbol hayatını sonlandırır ve bir jübile yaparız'' şeklinde konuştu.

"BELHANDA KULÜP BAŞKANI NEDENİYLE OLMADI"
Abdullah Kiğılı, Belhanda'nın transferinden Montpellier Kulübü Başkanı'nın tutumu nedeniyle vazgeçtiklerini söyledi.

Belhanda ile el sıkışıp anlaştıklarını vurgulayan Kiğılı, ''Belhanda ile anlaştık ama maalesef kulüp başkanı ile anlaşmak son derece zor. Yaklaşık bir aydır süren müzakereler sonunda anladık ki kulüp başkanıyla anlaşmamız mümkün değil. Çünkü bir yere kadar getiriyorsunuz tam anlaşmak üzereyken yeni sözleşmelerle, yeni sorunlarla geliyor. Kulüp başkanıyla sorun çıktı, olmadı'' diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...