Jankovic şokta!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'a daha ilk maçta veda eden Jankovic "İlk turda elenmek utanç verici bir durum" dedi.

NTV Spor 21.07.2015 - 20:38
Jankovic şokta!
TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na ilk turda veda eden 3 numaralı seribaşı Jelena Jankovic, basit hatalar yaptığını belirterek, "İlk turda elenmek utanç verici bir durum" dedi.
     
Garanti Koza Arena'da devam eden turnuvada Polonyalı Urszula Radwanska'ya 2-1 yenilerek, elenen Sırp tenisçi, kaybettiği maçı değerlendirdi.
     
Jankovic, zor bir maç olduğunu, çim sezonundan sonra sert zemindeki ilk maçını oynadığını ifade ederek, müsabakayı kaybetmesinin, bu sezon yaşadığı sakatlıklarla ilgisinin bulunmadığına dikkati çekti.
     
Topla buluşmada zamanlama açısından problemler yaşadığını söyleyen deneyimli sporcu, "Topu yeterince hissedemedim. Maçı geri döndürmek için tüm performansımı denedim ama maalesef olmadı. Elime geçen şansları kullanamadım ve basit hatalar yaptım. İlk turda elenmek utanç verici bir durum" diye konuştu.
     
Jankovic, turnuvanın ardından antrenmanlarda kendini toparlamaya çalışacağını belirterek, çiftlerdeki partneri Çağla Büyükakçay ile daha iyi performans ortaya koymak istediğini kaydetti.
 

Sayfa Yükleniyor...