Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu

Adana Demirspor ve Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe ile puan farkını 4’e yükselten sarı-kırmızılılar, derbi haftasında puan kaybetmek istemiyor. Galatasaray’ın kamp kadrosu açıklanırken Zaha kadroda yer almadı. Adana Demirspor - Galatasaray karşılaşmasını Bahattin Şimşek yönetirken yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Sarı-kırmızılılar, geride kalan haftalarda oynadığı 33 mücadelede 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 90 puan topladı. Adana Demirspor maçı öncesinde Okan Buruk ve öğrencileri savunma hattıyla güven veriyor. Ligin en az gol yiyen takımı olan sarı-kırmızılılar kalesinde sadece 21 gol gördü. Peki Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 26.04.2024 - 19:00
Son Güncelleme: 26.04.2024 - 19:03
Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu

Derbi heyecanın yaşanacağı haftada gözler lider Galatasaray maçına çevrildi. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 4’e yükselten sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Adana Demirspor ise ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 beraberlik 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı. Adana Demirspor’da kritik Galatasaray mücadelesi öncesinde Emre Akbaba, Mario Balotelli, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı gibi isimlerin performansı dikkat çekti. Mavi-lacivertliler geçtiğimiz hafta oynadığı Samsunspor mücadelesinden beraberlikle ayrılmıştı. Galatasaray’da Adana Demirspor maçında gözler gol krallığında Dzeko ile zirveyi paylaşan İcardi’de olacak. Peki Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

ADANA DEMİRSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

’de haftanın açılış karşılaşmasında Adana Demirspor ve Galatasaray kozlarını paylaşıyor.

Adana Demirspor - Galatasaray mücadelesi Yeni Adana Stadyumu’nda 26 Nisan Cuma günü saat 20:00’da başlayacak.

Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11'LER

Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Semih Güler, Gravillon, Milad, Maestro, Michut, Yusuf Erdoğan, Mendoza, Yusuf Barasi, Balotelli

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi

GALATASARAY’IN DERBİ HAFTASINDA PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Süper Lig’de haftanın dikkat çeken mücadelesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Liderlik yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 4’e yükselten Galatasaray, Adana Demirspor karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Galatasaray geride kalan 33 haftada 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 90 puan topladı. Ligde bu sezon sadece Hatayspor’a mağlup olan sarı-kırmızılılar toplamda rakip fileleri 77 kez sarsarken kalesinde ise yalnızca 21 gol gördü.

ADANA DEMİRSPOR TARAFTARI ÖNÜNDE KAZANMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta Samsunspor ile berabere kalan Adana Demirspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı. Hikmet Karaman yönetimindeki Adana temsilcisi son haftalara düşme potasından uzakta giriyor.

Adana Demirspor geride kalan 33 haftada 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyette 41 puan topladı. Ligin en fazla berabere kalan takımı olan mavi-lacivertliler, topladığı 41 puanla 11. sırada yer alıyor.

Adana Demirspor’da en fazla gol ve asist katkısı veren oyuncuları Emre Akbaba, Mario Balotelli, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı gibi isimler oldu.

GALATASARAY VE ADANA DEMİRSPOR ARASINDA 40. RANDEVU

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 40. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 2 Ekim 1960'ta Adana'da yapılan ve 2-2 sona eren maçla başlayan rekabette geride kalan 39 müsabakada Galatasaray 21, Adana Demirspor 9 galibiyet aldı. Taraflar 9 karşılaşmada ise birbirine üstünlük sağlayamadı.

Galatasaray'ın attığı 64 gole karşılık Adana Demirspor 32 gol buldu.

ADANA DEMİRSPOR EVİNDE ÜSTÜN

İki takım arasında Adana'da yapılan maçlarda mavi-lacivertli takımın üstünlüğü bulunuyor.

Adana'da yapılan 19 lig maçında ev sahibi ekip 7, konuk takım 5 galibiyet aldı. Taraflar, 7 karşılaşmada ise birbirine üstünlük kuramadı.

Söz konusu karşılaşmalarda Galatasaray 15 gol atarken, Adana Demirspor 16 kez fileleri havalandırdı. Sarı-kırmızılılar, 19 maçın 13'ünde gol atamadı.

GALATASARAY’IN KALAN MAÇLARI

Trendyol Süper Lig’de lider konumda bulunan Galatasaray, Adana Demirspor maçının ardından ligde Sivasspor’u konuk edecek. İşte, Galatasaray’ın kalan maçları;

Adana Demirspor (D)

Sivasspor (E)

Karagümrük (D)

Fenerbahçe (E)

Konyaspor (D)

Sayfa Yükleniyor...