Şaşırtıcı anlar!

Çoğunlukla ırkçıların başvurduğu "muzlu saldırı", bu kez çok farklı bir şekilde kullanıldı. Garip olansa muzu verenin de alanın da siyahi olmasıydı...

NTV Spor 28.01.2016 - 17:08
Şaşırtıcı anlar!

Cumartesi gecesi 04.00'te NTV Spor ve NTVSpor.Net'ten canlı yayınlanacak dev rövanş gecesinde karşı karşıya gelecek olan Sergey Kovalev ile Jean Pascal son kez basının önüne çıktı. Kovalev'in antrenörü ile Jean Pascal arasında az kalsın kavga patlak veriyordu. 
 
Sergey Kovalev-Jean Pascal  maçı öncesi düzenlenen basın toplantısı şaşırtıcı görüntelere sahne oldu. Pascal, Kovalev'in ırkçı bir insan olduğunu iddia etti ve ardından kendisi gibi siyahi olan Kovalev'in antrenörü John David Jackson ile tartışmaya başladı. Jean Pascal daha sonra herkesi şoka sokan bir tavırla, ırkçı birini savunmakla suçladığı John David Jackson'a muz verdi.

Gergin toplantıda her iki boksör de birbirlerini nakavt edeceğini iddia ederken; Kovalev iddiasını bir adım daha ileri taşıdı ve rakibinin "kariyerini bitireceğini" öne sürdü!
 
Cumartesi akşamı 23.00'te başlayacak George Groves vs Andre Di Luisa ana maçının bulunduğu  Londra boks gecesinin ardından başlayacak Kanada unvan gecesinde Kovalev IBF-WBO-WBA Hafif Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluk unvanlarını koruma mücadelesi verecek.
 

Sayfa Yükleniyor...