Bir yıldız daha kaydı!

Avustralya Açık'ta sürprizler devam ediyor... Son 3 yılın şampiyonu Djokovic de turnuvaya havlu atan son isim oldu. Çeyrek finalde Stanislas Wawrinka ile karşılaşan tenisin 2 numarası, rakibine setlerde 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

NTV Spor 21.01.2014 - 14:42
Bir yıldız daha kaydı!

Avusturalya Açık Tenis Turnuvası devam ederken 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka'ya yenilerek çeyrek finalde turnuvaya veda etti. Wawrinka, son üç yılın şampiyonu güçlü rakibini 2-6/6-2/6-4/3-6 ve 9-7'lik setler sonucunda yenmeyi başardı.

Avustralya Açık'ın çeyrek final maçında 2 numaralı seribaşı Novak Djokovic ile 8 numaralı seribaşı Stanislas Wawrinka karşılaştı.

Toplamda dört Avustrayla Açık zaferi bulunan Djokovic, 32 dakika süren ilk seti 6-2 ile aldı. İkinci sette ise Wawrinka direnişe başladı. Bütün servislerine tutunup Djokovic'in bir servisini kıran İsviçreli, 6-4'lük sonuçla maça tutundu.

İyi oyununu üçüncü sette de sürdüren Wawrinka, 36 dakikada tamamlanan seti 6-2 ile kazandı ve maçta 2-1 öne geçti. Djokovic dördüncü sette 4-3 öndeyken rakibinin bir servisini kırıp direksiyonu ele geçirdi ve 6-3 ile maça geri döndü.

Yarı finalisti belirleyecek olan son sette ise yine inanılmaz bir mücadele vardı. 6-6 biten set sonrası iki farklı üstünlük sağlayanın kazanacağı maçta Wawrinka,Djokovic'i 9-7 ile geçti ve Avustralya Açık'ta yarı finale yükseldi.

Son üç sezonun Avustralya Açık şampiyonu Djokovic'i yenen Wawrinka, yarı finalde Tomas Berdych ile eşleşti.

Djokovic, İtalyan Fabio Fognini'yi ilk seti 6-3, ikinci seti 6-0 ve üçüncü seti de 6-2 kazanarak çeyrek finale yükselmişti.

Sayfa Yükleniyor...