Premier Lig | Manchester City - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İlk 11'ler belli oldu

Premier Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Manchester City ve Arsenal kozlarını paylaşıyor. Arteta yönetimindeki Arsenal bu sezon ligde gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Arsenal rakip fileleri 70 kez sarsarken kalesinde ise sadece 24 gol gördü. Ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı olan Arsenal oynadığı 28 karşılaşmada 20 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Guardiola’nın öğrencileri ise Liverpool ve Arsenal’ın 1 puan gerisinde zirve takibini sürdürüyor. Peki Manchester City - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 31.03.2024 - 17:30
Son Güncelleme: 31.03.2024 - 17:32
Premier Lig | Manchester City - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İlk 11'ler belli oldu

Avrupa’da liglere verilen aranın ardından ’de heyecan başlıyor. Arsenal, Liverpool, Manchester City üçlüsü arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde düğüm bu hafta çözülecek. Guardiola’nın çalıştırdığı Manchester City bu sezon ligde oynadığı 28 karşılaşmada 19 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Arsenal’da Manchester City maçı öncesinde takımın en skorer ismi Bukayo Saka’nın sakatlığı bulunuyor. Manchester City’de ise Arsenal maçında gözler Haaland’da olacak. Peki Manchester City - Arsenal maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

?

Premier Lig’de haftanın en dikkat çeken karşılaşması Manchester City- Arsenal mücadelesi oldu. City, ligde oynadığı son karşılaşmada Newcastle United’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Konuk takım Arsenal ise oynadığı son 5 karşılaşmanın tamamını kazandı. Manchester City -Arsenal karşılaşması 31 Mart Pazartesi günü saat 18.30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İLK 11'LER

Manchester City: Ortega, Akanji, Dias, Ake, Gvardiol, Rodri, Kovacic, De Bruyne, Bernardo Silva, Haaland, Foden

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Kiwior, Rice, Jorginho, Odegaard, Saka, Jesus, Kai Havertz

MANCHESTER CİTY SON DURUM

Manchester City ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Mavi-beyazlılar, haftaya topladıkları 63 puanla 3. sırada giriyor. Manchester City’nin sahadan galibiyetle ayrılması durumunda puan sıralamasında Arsenal’ı geride bırakacak.

ARSENAL SON DURUM

Arsenal bu sezon ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Arsenal 64 puanla ligde zirvede. Arteta’nın öğrencileri sadece 8 karşılaşmada puan kaybı yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...