Cincinnati'de heyecan sona erdi

Cincinnati Tenis Turnuvası'nda heyecan sona erdi. Dünya bir numarası Serena Williams, kariyerinin ilk Cincinnati zaferine ulaşırken, Roger Federer ise 2012'den bu yana ilk ATP şampiyonluğunu elde etti.

NTV Spor 18.08.2014 - 11:55
Cincinnati'de heyecan sona erdi

Dünya bir numarası Serena Williams, kariyerinin ilk Cincinnati zaferine ulaştı. 32 yaşındaki tenisçi, sezonun son Grand Slam'i Amerika Açık öncesi güven tazeledi.

Finalde Ana Ivanovic ile karşılaşan Serena Williams, ilk sette 3-1 geriye düşmesine rağmen sonrasında toparlandı ve seti 6-4 kazandı. İkinci sette rakibine yalnızca 1 oyun veren Williams böylece kariyerinin 62'inci WTA şampiyonluğunu elde etti. 17 grand slam şampiyonu Serena Williams, başarılarına Cincinnati zaferini de eklediği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Erkeklerde ise zafer Roger Federer'in oldu. İsviçreli tenisçinin finaldeki rakibi David Ferrer'di. İkilinin başa baş mücadelesine sahne olan maçta Federer, ilk seti 6-3 almasına karşın ikinci seti 6-1 kaybetti. Final setinde etkili oyununu yeniden korta yansıtan İsviçreli tenisçi, Ferrer'e yalnızca 2 oyun kaybetti ve maçı 2-1 kazandı. Federer böylece kariyerinin 22 Masters Turnuvası zaferine ulaşırken, toplam ATP şampiyonluğu sayısını 80'e yükseltti.

Sayfa Yükleniyor...