Batman'da finalistler belli oldu

Batman'da düzenlenen ATP Challenger Uluslararası Tenis Turnuvası'nda teklerde yarı final müsabakaları sona erdi. Finalde Kavcic ile Sela karşılaşacak.

NTV Spor 11.04.2015 - 21:35
Batman'da finalistler belli oldu
Batman Cup ATP Challenger turnuvasında teklerde finalin adı kondu: Blaz Kavcic – Dudi Sela
 
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tesislerinde düzenlenen turnuvanın ilk yarı final karşılaşmasında Dudi Sela ve Saketh Myneni mücadele etti. Her iki setin başlarında kırdığı servislerle rakibinin direncini yıkan Sela, etkili bir performans sergiledi. Servis kırma puanı göstermediği mücadeleyi 6-4 ve 6-3 bitiren Sela, adını finale yazdırdı.
     
Günün ikinci yarı final müsabakasında ise Blaz Kavcic, rakibi Hiroki Moriya'yı 49 dakika sonunda 6-1 ve 6-0 ile 2-0 yenerek finale yükseldi.

ÇİFTLERDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU
ATP Challenger Turu'na bu yıl kazandırılan TEB Batman Cup'ta çiftler mücadelesi tamamlanırken, Rus Aslan Karatsev ile Belaruslu Yaraslav Shyla'dan oluşan ekip mutlu sona ulaşmayı başardı.
 
Şampiyonluk maçında bir numaralı seribaşı ikili Michael Venus/Mate Pavic ile karşılaşan Karatsev/Shyla, 70 dakika süren finalin düğümünü maç tie-break'i neticesinde çözdü. Rakiplerini 7-6(4), 4-6, 10/5'le deviren Karatsev/Shyla, böylece kariyerlerinin en büyük çiftler zaferine imza attı.

Sayfa Yükleniyor...