Rekabette sınır tanımıyorlar!

Dünya sıralamasının lideri Rafael Nadal ile 2 numarası Roger Federer, yine sıra dışı bir karşılaşmaya imza attı. Sert zeminde, çimde ve toprakta birçok unutulmaz maç yapan ikili, bu kez suda karşılaştı.

NTV Spor 03.01.2011 - 11:32
Rekabette sınır tanımıyorlar!

Rafael Nadal ile Roger Federer, yeni tenis sezonuna Katar'ın başkenti Doha'da start veriyor. Nadal ile Federer turnuva başlamadan önce Doha'da karşı karşıya geldi.

Doha Körfezi'nde, su içine kurulan bir platformda gösteri amaçlı antrenman yapan ikiliden Roger Federer, "Kendimi gerçekten sezona hazır hissediyorum. Sezon arası pek uzun değildi ki; bu benim açımdan bir avantajdı. Çünkü geçen sezonun sonunda çok iyi oynamıştım" dedi. Rafael Nadal ise, "Burada tenis tarihinin en iyi kadrosu var. Roger'ın yanı sıra birçok çok başarılı oyuncu buraya geldi. Davydenko, Tsonga, Kohlschreiber, Gulbis, Troicki... Çok ilginç bir mücadele yaşanacağı kesin. Rekabet dozu yüksek bir turnuva olacak" diye konuştu.

Federer, geçen kasım ATP Dünya Turu Finalleri'nde Nadal'ı yenerek şampiyon olmuştu. Nadal ise buna, hafta sonu Abu Dabi'de düzenlenen bir gösteri turnuvasının finalinde Federer'i devirerek karşılık verdi.

Sayfa Yükleniyor...