Murray Rogers Kupası'na erken veda etti

Rogers Kupası'nda son 2 yıldır şampiyon olan Andy Murray, bu kez 2. turda elendi. Ilk tur maçlarının ardından Giles Simon da turnuvaya veda etmek zorunda kaldı.

NTV Spor 10.08.2011 - 09:28
Murray Rogers Kupası'na erken veda etti

Rogers Kupası'nın erkek tenisçilerin mücadele verdiği Montreal ayağında 2. tur sürpriz bir yenilgi ile başladı.

Son 2 yılın şampiyonu Andy Murray, turnuvadaki ilk maçında elendi. Ilk turu "bye" geçen  Murray, Güney Afrikalı Kevin Anderson karşısında eski hızını kaybetmiş gibiydi. 2 metre, 3 santim boyundaki Anderson, özellikle servislerde etkili oldu. Ilk seti ace yaparak 6-3 önde bitirdi. Diğer sette ise 3 kez Murray'nin servisini kırdı ve 6-1'lik skor ile galibiyete ulaştı. Karşılaşma sadece bir saat 9 dakika sürdü.

Murray,"Gerçekten çok yavaş kaldım. Oyun çok hızlı ilerledi. Turnuvaya hazırlanırken çok sıkı çalışmıştım. Ayrıca burada hep iyi oynamışımdır. Ama bugün her şey ters gitti. Kevin gibi servis kullanan biri karşısında bu şekilde ayakta duramazsınz" dedi.

10 numarali seri başı Richard Gasquet, Florian Mayer'i 2 sette eledi. Fransız tenisçi, ilk sette eline geçen 3 servis kırma firsatından birini değerlendirerek 6-3'ü buldu. ikinci sette ise Mayer'in 2 servis oyununu da aldı ve 6-2 galip geldi.

Giles Simon, daha önceki tek buluşmalarında set vermediği Philipp Petzschner'den bu kez set alamadı. Petzschner arka çizgiden güçlü vuruşlar yaptı. Turnuvanın 9 numarası Simon, ilk seti 7-5 kaybetti. Ikinci sette ise 6-2 yenik düştü.

Sayfa Yükleniyor...