İlk finalist Rafael Nadal

Roland Garros’da tek erkeklerde 2 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal, vatandaşı David Ferrer ile yarı finalde karşı karşıya geldi. Nadal, NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta rakibini 6-2, 6-2 ve 6-1’lik setlerle 3-0 mağlup ederek finale yükseldi.

NTV Spor 08.06.2012 - 16:57
İlk finalist Rafael Nadal

Roland Garros'da tek erkeklerde 2 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal, vatandaşı David Ferrer ile yarı finalde karşı karşıya geldi.

Son şampiyon Rafael Nadal, rakibini 6-2, 6-2 ve 6-1'lik setlerle 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. 

Rolnad Garros'ta 6 kez mutlu sona ulaşan son şampiyon Rafael Nadal, NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamasa da çok çabuk toparlandı ve rakibinin servislerini kırarak ilk seti 6-2 kazandı.

İlk seti zorlanmadan kazanan Nadal, ikinci sete de çok hızlı başladı. Rakibine üstünlüğünü kabul ettiren son şampiyon, 4-1 öne geçti. Bu sırada Paris'te yağmurun başlamasıyla birlikte oyuna ara verildi. Maçın yeniden başlamasıyla durumu 5-1'e getiren Nadal, ikinci seti de 6-2 kazanarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sete de servis kırarak başlayan son şampiyon, Ferrer'i kısa bir süre içinde oyundan düşürdü. Rakibini basit hatalara zorlayan Nadal, 4-1 öne geçti ve seti de 6-1'lik sonuçla kazandı. Nadal, 6-2, 6-2 ve 6-1'lik sonuçla maçı kazanarak adını finale yazdırdı.

Sayfa Yükleniyor...