Yeni Malatya'dan transfer atağı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Ferit Cömert ve Onur Kalafat ile Adana Demirspor'dan Onur Tuncer ve Balıkesirspor'dan Hüseyin Kar'ı transfer etti.

NTV Spor 17.07.2014 - 10:34
Yeni Malatya'dan transfer atağı

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, yaptığı yazılı açıklamada, Ferit Cömert, Onur Kalafat, Onur Tuncer ve Hüseyin Kar'ı kadrolarına kattıklarını belirtti.

Bu 4 oyuncuyla da 1+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Pilten, yeni transferlerin Yeni Malatyaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Profesyonel futbol kariyerine Çanakkale Dardanelspor'da başlayan defans oyuncusu Ferit Cömert, Gaziantepspor, Gaskispor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımlarının formasını giydi.

Futbola Tedaşspor altyapısında başlayan sağ bek Onur Kalafat da Samsunspor, Marmaris Belediyespor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımlarında top koşturdu.

Antalyaspor'un altyapısında futbola başlayan Onur Tuncer ise İstanbulspor, Fenerbahçe, Sivasspor, Antalyaspor, Mardinspor, Boluspor, Bucaspor, Orduspor ve Adana Demirspor takımlarında forma giydi.

Futbolculuk kariyerine Eskişehirspor'da başlayan ve bir dönem Yeni Malatyaspor forması giyen Hüseyin Kar da kariyerinde Eskispor, Göztepe, Bucaspor, Tavşanlı Linyitspor, Bursa Nilüferspor ve Balıkesirspor takımlarında top koşturdu.

 

Sayfa Yükleniyor...