Ali Cansun Eyüp'e hayat verdi!

Eyüpspor’un yıldız futbolcusu Ali Cansun özellikle Türkiye kupasındaki Kırklareli ve Bucaspor maçlarında attığı gollerle takımına adeta hayat verdi.

NTV Spor 22.12.2011 - 17:12
Ali Cansun Eyüp'e hayat verdi!

Bucaspor maçında karşılaşmanın son dakikalarında attığı golle Eyüpspor'un Türkiye kupasında 3. tura çıkmasında büyük pay sahibi olan Ali Cansun mutluluktan uçuyor.

29 yaşındaki golcü, futbol hayatında aradığı huzuru ve mutluluğu Eyüpspor'da bulduğunu belirterek, "Eyüpspor'da futbol hayatımın ikinci baharını yaşıyorum. İnanıyorum ki Antalya kampında daha da güçlenerek taraftarlarımızın karşısına çıkacağım. Taraftarımız sağ olsun beni her maçta bağrına basıyor. Daha uzun yıllar Eyüpspor'da futbol oynamak istiyorum. Camianın Bank Asya 1. Lig özlemi hat safhada. Eğer bende oynayacağım futbolla gelecek başarılarda biraz katkım olursa ne mutlu bana. Eyüplülerin takımına sahip çıkmaları beni daha da ateşliyor. Devre arasında Antalya'da yapacağımız kamp bizim için çok önemli. Ligin 2'nci yarısında herkes Eyüpspor'u izlemeye devam etsin" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...