Şanlıurfa da Bank Asya 1. Lig'de!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bitime 1 hafta kala, deplasmanda İskenderun Demirçelikspor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, 1461 Trabzonspor'dan sonra Bank Asya 1. Lig'e yükselen ikinci takım oldu.

NTV Spor 13.05.2012 - 17:18
Şanlıurfa da Bank Asya 1. Lig'de!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin bitmesine 1 hafta kala, deplasmanda İskenderun Demirçelikspor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Bank Asya 1. Lig'e yükseldi.

İskenderun Demirçelikspor'un ligde hiçbir iddiası bulunmuyordu. Şanlıurfaspor ise galip gelmesi durumunda diğer maçların skorlarına bakılmaksızın Bank Asya 1. Lig'e yükselecekti.

Şanlurfaspor'da kalede Ziya Aydın, savunmanın sağında Sercan Özçelik, solunda Mehmet Türkmehmet, ortada Ramazan Sal ve Yiğitcan Erdoğan, orta sahada Mehmet Ayaz, Koray Avcı, Muhammet Şeker ve Sami İzcican, hücumda ise Ozan Cengiz ile Ahmet Güven yer alıyordu. Yedekler arasında kaleci Sunay Zafer, Samet Bülbül, Özgür Özkaya, Sedat Yeşilkaya, Adlan Canlıka, İlhan Depe ve Adem Sarı bulunuyordu.

Dakikalar 20'yi gösterdiğinde Şanlıurfaspor'da Sami İzcican sahneye çıktı ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

36. dakikada bu kez sahneye sezon boyunca kendisine ilk onbirde fazla yer bulamayan Ozan Cengiz çıktı ve skoru 2-0 yapan golü İskenderun Demirçelikspor ağlarına gönderdi.

İlk yarıda başka gol olmayınca devre 2-0 Şanlıurfaspor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı iki takım da gol atma başarısı gösteremedi ve maç konuk Şanlurfaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Şanlıurfaspor, 1461 Trabzonspor'dan sonra Bank Asya 1. Lig'e çıkan ikinci takım olmayı başardı.

Sayfa Yükleniyor...