Tokatspor'da Altunsoy hedefi açıkladı!

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, bu sezonki ligdeki hedeflerini açıkladı.

NTV Spor 22.08.2012 - 11:45
Tokatspor'da Altunsoy hedefi açıkladı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, düşme hattının üzerindeki her türlü sıralamanın kendileri için başarı olduğunu söyledi.

Altunsoy, yeni sezona Tokat, Yozgat ve Avanos'ta üç etap halinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla hazırlandıklarını belirtti.

Geçen sezondan fazla oyuncu kalmadığını, yeni bir takım oluşturduklarını, bu nedenle kamp dönemini uzun tuttuklarını ifade eden Altunsoy, kampın son derece faydalı geçtiğini kaydetti.

Çalışmalarda futbolcuların özverileri şekilde çalıştığını anlatan Altunsoy, "Düşme hattının üzerindeki her türlü sıralama bizim için başarıdır. Kamp döneminde yedi hazırlık maçı yaptık. Bunlardan üçünü kazandık, üçünü berabere bitirdik, birinde de yenildik. Verilere bakıldığı zaman gidişatın iyi olduğunu gözlemledik. Kampta yaşanan en üzücü olay Haluk'un antrenman esnasında omzunun çıkması. Kampta karşılıklı sevgi ve saygı ortamı iyi kuruldu. Çalışmayı seven bir takım kurgusunun oluşması, arkadaşlık, takımdaşlık bağlarının üst düzeyde seyretmesi bizi sevindirdi" diye konuştu.

Altunsoy, Tokat'ın bir futbol kenti olduğunu dile getirerek, "Tokat'ın yeri daha üst ligler olmalı. Bunu başarmak için yönetim ve kadro istikrarının sağlanması gerekiyor. Daha sonra da tüm futbol dinamiklerinin ortak bir hedef etrafında birleşmesi lazım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...