"Kızılcahamamspor maçını kazanmak zorundayız"

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, alt sıralardan kurtulma adına bu haftaki rakipleri Kızılcahamamspor'u mağlup etmeleri gerektiğini söyledi.

NTV Spor 13.03.2013 - 16:34
"Kızılcahamamspor maçını kazanmak zorundayız"

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, ligin alt sıralarından kurtulmak için Kızılcahamamspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Denizli Belediyespor, 17 Mart Pazar günü sahasında oynayacağı Kızılcahamamspor maçının hazırlıklarını Kınıklı altyapı tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Teknik Direktör Adnan Erkan, zorlu süreçte oyuncu kalitesinin ve yönetim şeklinin Denizli Belediyespor'u ligde üst sıralara taşıyacağına inandıklarını vurguladı.

Ligde son haftalara doğru sürpriz sonuçlar alınabileceği için en kısa sürede alt sıralardan kurtulmak istediklerini ifade eden Erkan, "Geçen sezona oranla 2. ligin kalitesi daha da yükseliyor. Sezon başındaki puan kayıpları, bugünkü sıkıntılı durumumuzda önemli bir etken. Bu nedenle oluşan güven kaybını gidermek için çok mücadele ediyoruz. Ligin alt sıralarından kurtulmak için Kızılcahamamspor maçını kazanmak zorundayız. Bu birlik ve beraberlik ortamında başarısızlığa yer yok" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...