"Bu takım çok daha iyi başarılara imza atacak"

Sakaryaspor'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, daha iyi başarılar yakalayacaklarını ifade etti.

NTV Spor 11.09.2013 - 12:39
"Bu takım çok daha iyi başarılara imza atacak"

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, daha iyi başarılar yakalayacaklarını söyledi.

Aydın, ligin ilk iki haftasında aldıkları galibiyetle lider konuma yükseldiklerini anlattı.

Son iki haftada oynanan futbolun kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayan Aydın, "Şu anda 6 puanla lider durumda bulunuyoruz. Bu takıma ve gençlerimize güveniyorum. Takım ruhunu sürdürürsek ligde çok daha iyi işler yapacağız. Bunun için de herkes elinden geleni yapıyor. Bu durumu hiç bozmadan ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

"Bu takımın ligde kalacağından emindim ama şu an lider olmak beni çok mutlu ediyor" diyen Aydın, "Ligde kalmakta sıkıntı yaşamayız ama gençlerimiz süpriz yapabilir. Hedef büyütmeye gerek yok şu an. Henüz yapılmamış 32 maçımız var. İlk iki maçımızı kazandık ama oynanmamış 32 maçımız daha var. Şu an takımda her şey yolunda. Tek ihtiyacımız olan şey, takım oyununu bozmadan yolumuza devam etmek. Takım oyununu koruduğumuz taktirde çok daha iyi şeyler yaparız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...