"Çıkış için galibiyete ihtiyacımız var"

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da başkan Nebil Uzun, çıkış yakalamak istediklerini ve bunun için de galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.

NTV Spor 19.09.2013 - 12:36
"Çıkış için galibiyete ihtiyacımız var"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, hafta sonu sahalarında oynayacakları Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçına ilişkin, "Çıkış yakalayabilmemiz için bir galibiyete ihtiyacımız var, hafta sonu bunu elde etmek istiyoruz" dedi.

Uzun, Koray Göksu dışında sakat futbolcularının bulunmadığını ifade ederek, maça iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Sezon başında lisansları çıkmayan 4 futbolcunun işlemlerinin tamamlandığını dile getiren Uzun, bu futbolcuların hafta sonu oynayacakları maç kadrosunda yer alacaklarını bildirdi.

Uzun, futbolcularla maç öncesi değerlendirmelerde bulunacaklarını belirterek, "Sahamızda 3 puan kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Bu güce de sahibiz. Takımın galibiyete inancı tam. Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Yakalanan pozisyonları gole çeviremeyince rakibin direnci artıyor. En büyük zaafımız yan toplar, bu sayede bir gol yiyoruz ve maç kaybediyoruyz. Şu anda genel olarak herşey yolunda gibi gözüküyor. Çıkış yakalayabilmemiz için bir galibiyete ihtiyacımız var, hafta sonu bunu elde etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...