Kocaelispor mazisini arıyor!

Bir dönem Süper Lig'de bir çok takımın korkulu rüyası olan Kocaelispor, şimdilerde mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig'de 5. hafta sonunda henüz puanla tanışamadı.

NTV Spor 01.10.2013 - 10:40
Kocaelispor mazisini arıyor!

Süper Lig'de oynadığı dönemlerde 4 büyük takımın korkulu rüyası olan Kocaelispor, Spor Toto 3. Lig'de oynadığı 5 maçtan da puan elde edemedi.

Müzesinde 2 Türkiye Kupası bulunduran Körfez ekibi, borçları dolayısıyla transfer yapamaması üzerine kadrosuna altyapıdan kattığı futbolcularla 3. Grup'ta mücadele ediyor.

Kartepe'de yaptığı hazırlık kampındaki maçlardan genel olarak iyi skorlarla ayrılan Kocaelispor, aynı başarıyı ligde gösteremedi.

Ligdeki İlk maçta deplasmanda Arsinspor'la karşılaşan Körfez ekibi, sahadan 2-1 yenik ayrıldı. İkinci hafta mücadelesinde sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Kocaelispor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kayseri Şekerspor'a da 2-1 yenildi.

Kendi evinde karşılaştığı Anadolu Üsküdar 1908 Spor'a da 2-0 mağlup olan Körfez ekibi, dün deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında da sahadan 4-0 yenik ayrıldı.

Ligde oynadığı 5 maçtan da puan elde edemeyen Körfez ekibi, grubunda son sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...