Kocaelispor'da Demirer dönemi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor, teknik direktör Remzi Demirer'le yıl sonuna kadar anlaşma sağladı.

NTV Spor 08.10.2013 - 16:07
Kocaelispor'da Demirer dönemi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor, teknik direktör Remzi Demirer'le yıl sonuna kadar anlaşma sağladı.
     
Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, düzenlediği basın toplantısında, teknik direktör Engin Kokukır'la görüştüklerini belirterek, Korukır'ın kendilerine, transfer yasağının kaldırılması için çalışma yapıp yapamayacaklarını sorduğunu aktardı.
     
Korukır'ın kentteki bazı siyasilerin söylemlerinden etkilenerek bir eylem planı hazırladığını ifade eden Uzun, kendisinin 3 yıllık bir eylem planı hazırladığını ve bu süre sonunda takımı, Spor Toto Süper Lig'e çıkarmayı hedeflediğini bildirdi.
     
Uzun, transfer yasağını kaldırmak için alacakları olan 27-28 futbolcuyla görüştüklerini dile getirerek, "Kocaeli'de, bazı siyasilerin 'Kocaelispor'u eski günlerine döndüreceğiz' söylemleri vardı. Bu söylemlerde bulunanların da elini taşın altına koyması gerekiyor. Dolayısıyla 3 gündür bu görüşmeleri yaptık ve söylemleri yazılı anlaşmaya çevirmek istedik. Engin hocam da bu konuda arzulu çalıştı. Ancak maalesef onlar durumu seçim sürecinden sonraya ertelemek istedi. Biz Korukır'ın olmasını çok istedik. Takımın geleceğiyle alakalı bir planlama açısından istemiştik ama olmadı" diye konuştu.
      
 Bunun üzerine "B planı" ortaya koyduklarını belirten Uzun, görüştükleri teknik direktör Remzi Demirer'le yıl sonuna kadar anlaşma
 sağladıklarını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...