"Takımımız bir üst ligi hak ediyor"

Derince Belediyespor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya, takımının konum olarak bir üst ligi hak ettiğini söyledi.

NTV Spor 11.10.2013 - 14:12
"Takımımız bir üst ligi hak ediyor"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'un lideri Derince Belediyespor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya, "Hafta sonu deplasmanda Localtime Fatih Karagümrük karşısında hangi şartta olursa olsun yenilmek istemiyoruz. Galibiyet sürecini devam ettirip lider kalacağız" dedi.

Balkaya, sezon başında takıma 20 futbolcu transfer ettiklerini belirterek, bu durumun kendileri için olumsuz gibi görünsede, kısa sürede uyum sorununu atlattıklarını söyledi.

Takımın geçen yıl ligde kalmayı son maçta garantilediğini ifade eden Balkaya, bu sezon başında hedeflerini play-off maçlarına katılmak olarak belirlediklerini kaydetti.

Balkaya, transferleri söz konusu hedef doğrultusunda gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Herşey istediğimiz gibi gidiyor. İlk maç sonrasında oynadığımız 5 maçı kazanmak bizim için avantaj. Ligde 2 haftadır lideriz. Bazı şeyleri belirlemek için henüz erken. Hafta sonu deplasmanda Localtime Fatih Karagümrük karşısında hangi şartta olursa olsun yenilmek istemiyoruz. Galibiyet sürecini devam ettirip lider kalacağız. Takımımız konumu itibariyle bir üst ligi hak ediyor" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...