"Genç oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum"

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, çok genç bir kadroya sahip olduklarını ve bu oyunculara sonuna kadar güvendiklerini söyledi.

NTV Spor 25.10.2013 - 15:35
"Genç oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum"

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattın Aydın, konuk edecekleri Darıca Gençlerbirliği'ni mağlup ederek üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.

Aydın, son iki maçtan galip ayrıldıklarını ve bu çıkışı sürdürmek istediklerini anlattı.

Takımdaki oyuncuların tamamının genç isimlerden oluştuğunu belirten Aydın, "Çok genç yaşta büyük mücadelenin içindeler. Genç oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum. Bunu daha ilk maçtan itibaren söyledim. Çok şükür terinin son damlasına kadar mücadele eden bir oyuncu grubumuz var. Her maçta formanın hakkını vermek için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Aydın, futbolcuların genç yaşta olmasına rağmen özgüven içinde oynadıklarını dile getirdi.

"Lig uzun bir maraton ve sabretmemiz gerekiyor" diyen Aydın, "Takımımız da lige çok iyi bir başlangıç yaptı ama ardından şansız bir dönem geçirdik. Son iki haftayı galip kapattık. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah Darıca Gençlerbirliği maçından da galip gelerek daha iyi noktalara ulaşacağız. Taraftarımız, takımın arkasında olmaya devam etsin, onlar iyi futbol sergileyecektir" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...