"Hedefe giden yolda önemli basamaktayız"

Gölcükspor Teknik Direktörü Metin Peken, geçen hafta kendi sahalarında mağlup olarak taraftarlarını üzdüklerini ve bu hafta Arsinspor maçında bunu telafi edeceklerini söyledi.

NTV Spor 01.11.2013 - 12:59
"Hedefe giden yolda önemli basamaktayız"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Gölcükspor Teknik Direktörü Metin Peken, pazar günü sahalarında yapacakları Arsinspor maçına ilişkin, "Ligin 8. haftasında sahamızda yenilerek taraftarımızı üzdük, Arsinspor karşısında bunu telafi etmek istiyoruz" dedi.

Peken, her maça galibiyet "parolasıyla" çıktıklarını belirterek, maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürdüklerini söyledi.

Futbolculardan İbrahim Gürel'in sakatlığının devam ettiğini ifade eden Peken, takımın maça iyi konsatre olduğunu kaydetti.

Peken, "Ligin 8. haftasında sahamızda yenilerek taraftarımızı üzdük, Arsinspor karşısında bunu telafi etmek istiyoruz" diyerek, "Hedefe giden yolda önemli basamaktayız. Liderle aramızdaki puan farkının açılmasını istemiyoruz. Bunun için de maçtan galip gelmeyi amaçlıyoruz. Lig uzun bir maraton, bazen iyi oynayıp kaybedebiliyorsunuz. Biz bunun bilincindeyiz, moralimiz şu anda yüksek" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...