"Orhangazispor grubun güçlü takımlarından"

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan, bu hafta oynayacakları Orhangazispor'un grubun güçlü ekiplerinden biri olduğunu söyledi.

NTV Spor 07.11.2013 - 12:53
"Orhangazispor grubun güçlü takımlarından"

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan, "15 gün içinde 3 maç yapacağız. Bu maçlardan alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz" dedi.

Akdoğan, sezon başında yeni bir takım kurduklarını belirterek, uyum sürecini atlatıp son haftalardaki maçlarda iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Orhangazispor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptıkları antrenmanla sürdürdüklerini anlatan Akdoğan, Aykut Sevim ve Fatih Gümüşel'in sakat, Hüseyin Bak'ın ise kart cezalısı olduğunu kaydetti.

Akdoğan, bu futbolcuların yerine kadrolarına dahil edecekleri futbolcularla mücadele edeceklerini dile getirerek, rakipleri Orhangazispor'un, oynadığı futbolla grubun güçlü ekiplerinden olduğunu bildirdi.

Futbolseverler için seyir zevki yüksek bir müsabaka olacağını anlatan Akdoğan, "15 gün içinde 3 maç yapacağız. Bu maçlardan alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. Orhangazispor deplasmanından puan ya da puanlar almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...