"Zirve yarışından kopmamak için kazanmalıyız"

Gölcükspor Teknik Direktörü Metin Peken, zirve yarışında avantaj elde edebilmek için maçlara galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.

NTV Spor 08.11.2013 - 12:18
"Zirve yarışından kopmamak için kazanmalıyız"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından zirve mücadelesinin içinde olan Gölcükspor Teknik Direktörü Metin Peken, "Zirve yarışında avantaj elde edebilmek için maçlara galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz" dedi.
     
Peken, Ayvalıkgücü Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, futbolcuların moral ve motivasyonlarının iyi durumda olduğunu söyledi.
     
Futbolcularından İbrahim Gürel ve Özgür Mollamehmetoğlu'nun sakat olduğu için kadroda yer alamayacağını ifade eden Peken, sakat Mert Ege Özeren'in de takımla çalışmalara başladığını son durumunun maç saatinde belli olacağını kaydetti.
     
Peken, play-off hattında kalmak istediklerini dile getirerek, "Zirve adaylarından birisi olmak için çalışıyoruz. Sezonun 11. hafta mücadelesi, sakat ve cezalılar oluyor, bunlar mazeret değil, takımlar kadrolarını buna göre oluşturuyor. Zirve yarışında avantaj elde edebilmek için maçlara galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...