'Öncelikli olarak 1 transfer yapmalıyız'

Galatasaray Başkanı Adnan Polat öncelikli olarak 1 transfer daha yapmaları gerektiğini söyledi.

NTV Spor 20.07.2010 - 13:42
'Öncelikli olarak 1 transfer yapmalıyız'

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öncelikli olarak 1 transfer daha yapmaları gerektiğini vurgulayan Polat, daha sonra alacakları iki isimin ise gelecek vaadeden isimler olacağını söyledi.

“Transferlerimiz devam ediyor. Acele etmiyoruz. İstediğimiz oyuncuların bonservisi uygunsa alıyoruz; değilse uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. 1 taransferi daha incelikle bir şewkilde yapmalıyız. Daha çok gelecek vaadeden oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Bir transferi öncelikli olarak yapmamız gerekiyor. Ondan sonra kalacak 2 oyuncu daha genç isimler olacak” dedi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı hazırlık maçıyla ilgili olarak Polat, “Sezon öncesi çok fazla alışık olmadığımız maçlar. Almanya'da yaşayan futbolseverler için bu maçı yapalım dedik. Galatasaray-Fenerbahçe maçları her zaman heyecanlı, rekabetin üst düzeyde olduğu maçlar oluyor. Zaten ilginin de çok yoğun olduğunu duyuyoruz. İnşallah amacına uygun, güzel bir maç olur” diye konuştu.  

Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'ı uzun yıllar Galatasaray'da görmek istediklerinin altını çizen Galatasaray Başkanı, “Kewell ile sözleşme şartlarında biraz sorunlar yaşadık. Yoksa Harry Kewell daha uzun yıllar Galatasaray'da futbol oynar. Çünkü hem kişiliğiyle hem futbolculuğuyla bana göre örnek bir oyuncudur. İnşallah  burada başırılı olacak” ifadelerini kullandı.

Işın Çelebi ile aralarında sorun olduğu yönündeki sorulara da yanıt veren Polat, “Galatasaray'da şu anda binlerce iş yapılıyor. Bu kadar çok karar alınırken, yönetim olarak kendi içimizde tartışmalar yapıyoruz. Ama medyaya yansıdığı şekilde bir tartışma olmadı. Bunu kimin yaptığını bilmiyorum ama kasıtlı olarak yapılıyor. Işın Çelebi, yönetimimizde en üst düzeyde performans gösteren yöneticilerimizden bir tanesi. Büyük gayretlerle Riva'nın ruhsatını çıkaran odur. Şu anda da stat komitesi ve ihale komisyonu başkanıdır. Kıskançlıktan dolayı yapıyorlardır diye düşünüyorum. Biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Ancak bu tür haberleri servis yapan kimse, onu mutlaka bulacağım. Bulduğum vakit de kamuoyu önünde neler yapacağımı göreceksiniz” dedi.

Haldun Üstünel'in kararını kendisinin vermesi gerektiğini belirten Polat, “Haldun Üstünel tatile gittikten sonra kendisiyle hiç görüşmedim. Onunla ilgili düşüncelerimi daha önce söylemiştim. Tabii bundan sonra karar Haldun'un kendisine ait” diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...