GUTI İMZAYI ATTI

İspanyol yıldız, Beşiktaş taraftarı önünde sözleşme imzaladı.

NTV Spor 27.07.2010 - 20:02
GUTI İMZAYI ATTI

BJK İnönü Stadı yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Önce Quaresma'nın imza törenine ev sahipliği yapan Beşiktaş'ın mabedi, bu kez dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Guti Hernandez'i ağırladı. Siyah-beyazlılarının Real Madrid'den bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği yıldız oyuncu, İnönü Stadı'nda 20 bin Beşiktaş taraftarıyla buluştu.

Havai fişek ve meşaleler eşliğinde düzenlenen imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da katıldı.

Basın mensuplarına 'Kartal pençesi' pozu veren İspanyol oyuncu, daha sonra taraftarlara üçlü çektirdi. Demirören'in "Herkes birgün Beşiktaşlı olmasın, bırakın o ayrıcalık bize kalsın" yazılı şapka taktığı Guti, sempatik tavırlarıyla siyah-beyazlı taraftarları coşturdu.

Guti, kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra, standdan yeşil sahaya indi. Bu sırada meşaleler yandı, konfetiler patlatıldı ve siyah-beyaz renklerdeki balonlar uçuruldu.

İmza töreninde sunuculuğu ünlü tiyatro sanatçısı Beşiktaşlı Zafer Algöz yaptı.

"HEDEF ŞAMPİYONLUK VE UEFA KUPASI"
Taraftarların tezahüratları nedeniyle uzun süre konuşmasına başlayamayan Yıldırım Demirören, yaptığı kısa açıklamada, "Artık tek hedefimiz var; Lig şampiyonluğu ve UEFA Avrupa Ligi'nde kupa. Artık iş siz taraftarlara düşüyor. Guti camiamıza hayırlı olsun" dedi.


GUTI: BENİM İÇİN RÜYA

Siyah-beyazlı taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde konuşan Guti Hernandez, "Burada olduğunuz çok teşekkür ediyorum. Benim için bu formayı giymek büyük bir onur. Türkiye'de olduğum için mutluyum. Böyle bir taraftarın önünde oynamak benim için rüya. Serdar Bey ve Cengiz Bey'e, beni buraya getirdikleri için saygılarımı iletiyorum. Bu sene lig şampiyonu olacağız. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de beraberiz. Beni böyle karşıladığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"YILDIRIM DEMİRÖREN YETER"
Geçtiğimiz sezonlarda "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratıyla kulüp başkanı Demirören'i istifaya davet eden siyah-beyazlı taraftarlar, bu kez ise Beşiktaş Başkanı'na değişik bir yöntemle sevgi gösterisinde bulundu. Üst üste gerçekleştirilen yıldız transferlerine gönderme yapan İnönü Stadı'ndaki 20 bin taraftar, uzun süre "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...