"Sonuçta puan maçıydı"

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Osmaniye Gençlik'i 86-74 yendikleri maçtaki takımının oyunundan memnun olduğunu söyledi.

NTV Spor 28.02.2015 - 18:14
"Sonuçta puan maçıydı"

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Avcı, "Çok sert antrenman yaparak, önümüzdeki haftalarda yapacağımız maçlara hazırlanıyoruz. Bir kaç hafta içinde ligin kaderini belirleyecek maçlar oynayacağız. Bu yüzden bugün rotasyonlu oynadık. Sonuçta puan maçıydı, takımımın oyunundan memnunum. Bu aralar iyi oynayıp oynamadığımız hiç önemli değil. Takımın direncinden memnunum" ifadelerini kullandı.

Ligi lider tamamlamak için mücadele verdiklerini dile getiren Avcı, "Bundan sonra da takıma iyi yüklemeyi yaparak ligin son dönemine en hazır şekilde gireceğiz. Bugün skor olarak istenilen bir skor olmasa da oyun iyiydi. Bizim amacımız Galatasaray Odeabank maçına kadar hiç maç kaybetmeyerek, birincilik maçını oynamak. Ama olur olmaz bilemiyoruz ancak şu an işlerimiz iyi gidiyor" dedi.

Osmaniye Gençlik'in kaliteli teknik ekip ve oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Avcı, "Osmaniye Gençlik bulunduğu yeri hiç hak etmeyen bir takım. Son 3-4 maç son toplarda kaybediyorlar. Onlara bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum. Düşme konusunda ligde hiç bir şey bitmiş değil, ortada olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

OSMANİYE GENÇLİK CEPHESİ
Osmaniye Gençlik Başantrenörü Ender Ünlü ise Abdullah Gül Üniversitesi'ni galibiyetten dolayı tebrik ederek, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Bundan sonra ligde kalmak için mücadele vereceklerini aktaran Ünlü, "Abdullah Gül Üniversitesi'nin şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum. Benden çok isteyen kimse yoktur. Bizim rakibimiz değildi Abdullah Gül Üniversitesi. Kendimize bir hedef koyduk. Lig bitene kadar 6 maçı kazanarak, ligde kalmak istiyoruz. Takımımın da bunu hak ettiğini düşünüyorum. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Yönetimimiz sonuna kadar bize destek sağlıyor, oyuncularımız buna inanıyor. Bunu da tüm basketbolseverlere göstereceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

Sayfa Yükleniyor...