2 kupa tek arma!

Fenerbahçe'nin kadın ve erkek voleybol takımları Avrupa kupalarında bugün tarihi iki sınava çıkacak. "sarı melekler" CEV Kupası'nda Rusya'nın Uralochka ekibini, Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı da CEV Challenge Kupası finalinin rövanşında Andreoli'yi ağırlayacak.

NTV Spor 28.03.2014 - 14:34
2 kupa tek arma!

Fenerbahçe'nin kadın ve erkek voleybol takımları Avrupa kupalarında "iki kupa tek arma" sloganıyla, iki finale çıkıyor.

Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki final rövanşlarında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı CEV Kupası'nda saat 20.00'de, Fenerbahçe Grundig de Challenge Kupası'nda saat 16.30'da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Uralochka'yı deplasmanda 3-2'lik skorla geçen  "sarı melekler", İstanbul'daki ikinci karşılaşmayı da kazanarak zaferlerine bir yenisini eklemeyi hedefliyor.

Her türlü galibiyette şampiyon olacak Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 3-0'lık ve 3-1'lik yenilgilerinde kupayı Uralochka'ya bırakacak. Fenerbahçe'nin 3-2'lik yenilgisi halinde ise şampiyonu altın set belirleyecek.

FB GRUNDIG'İN RAKİBİ ANDREOLI
CEV Challenge Kupası finali ilk maçında İtalyan rakibi Andreoli karşısında deplasmanda 3-2'lik yenilgi alan Fenerbahçe Grundig, seyirci avantajını kullanarak kupaya uzanmaya çalışacak.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında final oynayan Fenerbahçe Grundig, Andreoli karşısında elde edeceği 3-0'lık ve 3-1'lik galibiyetlerde şampiyon olacak. 3-2'lik skor ise mücadeleyi altın sete taşıyacak. Sarı-lacivertliler, her türlü yenilgide kupayı kaybedecek.

Sayfa Yükleniyor...