Tek arma! İki kupa!

Fenerbahçe, belki de dünya spor tarihinde benzeri olmayan bir başarıya imza attı! Sarı lacivertliler, aynı günde, aynı salonda, hem erkeklerde hem de kadınlarda Avrupa şampiyonu olarak, Türk spor tarihine altın harflerle geçti!

NTV Spor 29.03.2014 - 23:39
Tek arma! İki kupa!

29 Mart 2014, sadece Fenerbahçe ve Türk sporu açısından değil, dünya sporu açısından da müthiş bir başarıya şahit oldu.
 
Hem Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, hem de Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, aynı günde hem de aynı salonda Avrupa şampiyonluğuna imza attı!
 
Güne "Tek arma, iki kupa" sloganıyla başlayan sarı lacivertlmiler, bu hayali gerçeğe dönüştürmeyi başardı...
 
İLK ŞAMPİYONLUK ERKEKLERDEN...
Fenerbahçe adına ilk zaferi erkekler kazandı! CEV Challenge Kupası finalinde Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, ilk maçta deplasmanda 3-2 yenildiği İtalya'nın Andreoli takımını rövanş maçında 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Fenerbahçe Grundig, 74 dakika süren maçta setleri, 25-22, 25-19 ve 25-17 ile aldı.
 
MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN
 
 

İKİNCİ ŞAMPİYONLUK SARI MELEKLERDEN...
Fenerbahçe Grundig'in ardından bu kez sahneye Sarı Melekler çıktı. Kadınlar CEV Kupası'nda Fenerbahçe, Rusya'nın Uralochka takımını ikinci maçta da yenerek bu kupadaki ilk şampiyonluğuna ulaştı. Deplasmanda ilk maçı 3-2 kazanan sarı lacivertli takım, 78 dakika süren mnaçı 25-11, 28-26 ve 25-22'lik setlerle 3-0 kazandı. 
 
MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Sayfa Yükleniyor...