"Fenerbahçe’den teklif aldım"

2.05 boyundaki Rus voleybolcu 2009-10 sezonunda oynadığı eski kulübünün kendisini tekrar istediğini ama gelecek sezon da Dinamo Kazan’da forma giyeceğini söyledi.

NTV Spor 09.04.2014 - 14:24
"Fenerbahçe’den teklif aldım"

Bu sezon CEV Kupası'nda zafere ulaşan Fenerbahçe, gelecek sezon CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım kurmak için düğmeye basmıştı. Sarı-lacivertlilerin 2009-10'da forma giyen eski oyuncusu Ekaterina Gamova'ya teklif yaptığı öne sürülmüştü.

2.05 boyundaki Rus voleybolcu, teklifi doğruladı ama şimdiki kulübü Dinamo Kazan ile 2014-15 sezonu için anlaştığını açıkladı.

Kazan'da üst üste dördüncü sezonunu geçiren Gamova, “Bana her açıdan uyan bir kulüpteyim. Mart ortalarında burada kalmaya karar vermiştim. Fenerbahçe'den bir teklif vardı. Başka opsiyonları değerlendirmedim bile... Daha önce oynadığım bir takımdı Fenerbahçe. Oraya dönebilirdim. Daha uzak teklifleri dikkate almadım. Kazan. Bana güzel bir ortam sunduğu için ve Rusya'da daha çok zaman geçirmek istediğim için burayı tercih ettim" dedi.

Dinamo Kazan ile Avrupa Şampiyonu olduklarını hatırlatan Gamova, "Büyük hedefleri olan bir kulüpteyim. Daha alt düzey takımlarda daha uzun yıllar oynayabilirim. Ama ben hep böyle hedefler kovalamak istedim. Şimdi de Rusya şampiyonluğu var önümüzde" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...