Vakıfbank Milena Rasic'i aldı

Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan Vakıfbank, Fransa'nın Cannes takımından Sırp oyuncu Milena Rasic'i transfer etti.

NTV Spor 23.05.2014 - 15:17
Vakıfbank Milena Rasic'i aldı

Vakıfbank Kulübü'nden yapılan açıklamada, dış transferde Robin de Kruijf ve Sheilla Castro'nun ardından sözleşme imzalanan üçüncü ismin, Sırbistan Milli Takımı forması da giyen Milena Rasic olduğu kaydedilerek, "Orta oyuncu mevkisinde oynayan 1990 doğumlu Milena Rasic, önümüzdeki sezon sarı-siyahlı formayı giyecek" denildi.

Kariyerine Sumadija AV Belgrad takımında başlayan 24 yaşındaki Milena Rasic'in, 2007 yılında Dinamo Pancevo ile ilk resmi sözleşmesini imzaladığı, 2010-11 sezonunda da Fransa'nın Cannes takımına transfer olduğu aktarıldı. Cannes ekibinde dört sezon boyunca hem lig hem de kupa şampiyonlukları yaşayan yıldız oyuncunun, Fransa liginde son dört sezon en iyi orta oyuncu seçildiği ifade edildi.

"HEDEF HER KULVARDA ŞAMPİYONLUK"
Vakıfbank'la sözleşme imzalayan Milena Rasic'in de Türkiye ve yeni takımıyla ilgili çok olumlu referanslar aldığını vurgulayarak, "Burada yaşamak ve Vakıfbank için mücadele etmek benim için keyifli olacak. Takım halinde bizim için tek bir hedef var, o da her kulvarda şampiyonluk. Asla ikincilikle yetinemeyiz" dediği aktarıldı.

Güçlü rakiplere karşı Türkiye ve Avrupa'da mücadele vermeye hazır olduğunu dile getiren Rasic'in, kendini en çok zorlayan oyunculardan biri olan Gözde Sonsırma ile artık aynı takımda oynayacak olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ettiği de kaydedildi.

Öte yandan, Vakıfbank Kulübü Başkanı Osman Demren'in ise yeni transferlerle ilgili olarak, "Başarıda istikrarı hedefleyen bir kulüp olarak, bu yıl da takımımıza dünyanın en iyi oyuncularını katmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik ekibimizin istekleri doğrultusunda, Robin de Kruijf ve Sheilla Castro'nun ardından, dünyanın en önemli orta oyuncularından biri olan Milena Rasic ile anlaştık. Kendisinin takımımıza büyük katkı sağlayacağından eminiz" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

 

Sayfa Yükleniyor...