Filenin Sultanları zorlu sınavda

Dünya Grand Prix'si finallerinin üçüncü gününde Filenin Sultanları, son Dünya ve Avrupa şampiyonu Rusya ile mücadele edecek. Bu sabah 6:30'daki mücadele NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.

NTV Spor 21.08.2014 - 16:43
Filenin Sultanları zorlu sınavda

Japonya'nın başkenti Tokyo'da devam eden Dünya Grand Prix'si finallerinin üçüncü gününde A Milli Takım Voleybol Takımı, Rusya ile mücadele edecek.

Turnuvanın ilk gününde Brezilya'yı 3-2 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza atan Filenin Sultanları, aynı başarıyı ikinci günde gösteremedi. Ev sahibi Japonya karşısında etkisiz bir oyun sergileyen Milliler, sahadan set alamadan mağlup ayrıldı ve ilk yenilgisiyle tanıştı.

Japonya'ya 3-1 mağlup olarak turnuvaya yenilgisiyle başlayan son Dünya ve Avrupa şampiyonu Rusya, Belçika'yı 3-0 ile geçti. Natalia Malykh etkili oyununu 18 sayıyla süsledi ve maçın en skorer ismi oldu.

Ay-Yıldızlılar, Dünya Grand Prix'si finallerinde 3 kez altın madalyanın sahibi olan Rusya ile elemelerde iki kez karşı karşıya geldi. Milliler, Ankara'daki maçta rakibini mağlup ederken, Rusya'da kaybetti.

Sayfa Yükleniyor...