"Dünya şampiyonluğu en büyük hedefimiz"

2015 Voleybol Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finale çıkan Eczacıbaşı VitrA'nın menajeri Nalan Ural, "Sezonu, dünya şampiyonluğu kupası ile taçlandırmak en büyük hedefimiz" dedi.

NTV Spor 09.05.2015 - 11:40
"Dünya şampiyonluğu en büyük hedefimiz"

İsviçre'nin Zürih kentinde devam eden organizasyondaki yarı final mücadelesi öncesi son antrenmanın ardından açıklamada bulunan Eczacıbaşı VitrA Menajeri Nalan Ural, "Kulüp olarak İlk defa bu organizasyona katılıyoruz. Yarı finale, turnuvanın en güçlü 4 takımı kaldı" ifadelerini kullandı.

Yarı finalde bugün CEV Şampiyonlar Ligi'nde de en sert rakiplerinden olan İsviçre temsilcisi Volero Zürih'le karşılaşacaklarını hatırlatan Ural, "Tabii ki işimiz hiç kolay değil. Birbirini gayet iyi analiz etmiş, gayet iyi tanıyan iki takım sahada olacak. Zor bir maç geçecek. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Final biletini almak için oynayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

NESLİHAN: SEYRİ GÜZEL BİR MAÇ OLACAK
Eczacıbaşı VitrA'nın tecrübeli ismi Neslihan Demir Güler, çok önemli bir turnuvada mücadele verdiklerini dile getirdi.

Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda dünyanın en iyi takımlarının yer aldığını aktaran Neslihan, "Buraya gelmekteki tek hedefimiz, şampiyon olmak. Yarı finalde turu geçip, finalde rakip kim olursa olsun şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...